Пирянко първо намери тея пари после занимавай колегата с глупостиБи ли казал някакви стъпки как да се развие подобен тип сайт какво трябва да се направи и ще ми стигне ли бюджет от 5000лв, защото бих искал да отворя подобен сайт.
Би ли казал някакви стъпки как да се развие подобен тип сайт какво трябва да се направи и ще ми стигне ли бюджет от 5000лв, защото бих искал да отворя подобен сайт.
Нещо се бъркаш това не съм аз ...Пирянко първо намери тея пари после занимавай колегата с глупости
Нужна ли е фирма?Ами трябват ти хубави оферти, които можеш да намериш от изтеклите в другите сайтове, хубав дизайн на сайта, реклама в един общоизвестен агрегатор и малко търпение. Първите месеци не очаквай супер печалба. Но когато аз имах подобен сайт преди да го продам си докарвах поне две-три хиляди на месец, но и късмет ти трябва, моя сайт се харесваше на хората, а и сега работи добре и изкарва дори повече пари.
Като съвет мога да ти кажа да пускаш оферти за хотели, имало е случаи от подобни оферти печалбата само от една оферта да надхвърля 1000 лв, като рекорда ми беше от един хотел 3000 лв комисионна, ама тогава офертата изби рибата буквално :-o
Колега, като му каза "Пирянко", имаш предвид ПирянкоВ ли? Защото има тук профил с ник pirqnkow - да не би и той да е Petko Voivoda?Пирянко първо намери тея пари после занимавай колегата с глупости
естествено, как иначе.
за да не става чат - ако имаш въпроси ми пиши на пощата в сайта, която е
привет колега,
как да се свържа с теб, че съм още младо тука и не мога да пращам даже пм? на кой сайт е този мейл, че от началото на темата си публикувал доста сайтове?