От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?
Ти верно ли току що цитира изказване на серГЕЙ и то със такава увереност... наивник .. колко лесно се манипулират хората... Това ли за теб са цифрите и доказателствата пфу да ти имам източниците
Леондер, айде стига си хитрувал, погледни тука: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=40968&p=428156#post428156
И дай да дискутираме, с цифри и факти, стига глупости... айде накарай ме да гласувам за вожда.
И в тоя ред на мисли, ще ти копна нещо за което от ГРАБи 4 години се тупаха в гърдите.. и даже на вожда му излезе нов прякор заради това "Асфалт Паша"... та ето:
"При мандата на БСП 2005-2009 г. бяха построени 133 км. магистрали и 6844 км. първокласни пътища, докато при управлението на ГЕРБ едва 112 км. магистрали и 1584 км. първокласни пътища"
Не ме интересува БСП нито ГРАБи... интересуват ме факти, цифри, доказателства.... Та ко ше кажеш?
Ти верно ли току що цитира изказване на серГЕЙ и то със такава увереност... наивник .. колко лесно се манипулират хората... Това ли за теб са цифрите и доказателствата пфу да ти имам източниците