Странникът
Well-Known Member
Да обясня за малоумници като тебе какво имам предвид с "Източник" - http://store.picbg.net/pubpic/50/8E/d4a219cd44eb508e.jpg
Май, че ти излезе малоумник, излъга всички, тарикат на дребно. Крадеш труда на другите... след като участваш, печелиш и вземаш това, от което ти нямаш нужда, но някой друг има.
Олелеее, то не било източник, а ЛИНК!
Да, точно така, било линк, но автора на темата е толкова заблуден, че не знае това, или пък гледа да изкара нас заблудени.
Но не виждам лошо, при положение, че статията е безплатна. Все пак и много други сайтове слагат препратка към този, който я е написал, но са още "живи".
Статията може да е безплатна, но в случая това е линк, който почти сигурно е, че ще вреди на сайта, в който е сложена статията. Редно е да се посочва автора на статията, ако автора има профил в сайта, то името на автора на статията се прави линк към профила му в сайта, но не се дава изходящ линк към друг сайт. Това е реклама, за която се плаща. И при мен, за да пусна такава статия с точно такъв "източник", т.е. линк в мой сайт, трябва да ми платят минимум 20 лв., а често цената е много по-висока. За твое сведение, съм отказвал поръчки и съм гонил такива тарикати... които като теб ме лъжат, че дават "източник", но всъщност искат безплатен линк.
Честито prophet - досега всички във форума, колегите ти съчувстваха и се опитваха да ти помогнат, и аз включително, но сега загуби, с тази тема почти всички те намразиха и вече те смятат за тарикат на дребно.
Последно редактирано: