тая е циганка

От: От: тая е циганка

Вижте колко добре са им промили мозъците за няколко години! Наистина сега ахмет муса може да е много добър и само да приканва с думи хората да спрат да пушат, но след няколко години ще му е нужно само едно нареждане и ще направи всичко.
Те не осъзнават как ги манипулират и това е най-лошо..иначе човека може да си е много добър :(
От гората не можем да видим дървото. От множество въображаеми и пресилени проблеми пробутвани ни от медиите на 10 и компания не можем да се усетим, че ни правят на идиоти. И докато си мислим, че някой някого някъде манипулирал пропускаме да помислим дали всъщност нас не ни манипулират с толкова много медийна помия.

От: тая е циганка

Абе който иска да си проповядва ислям и да си ходи като пингвин, да си заминава в Иран примерно. Тука няма работа.

@Unwise ти ще отидеш ли да живееш в Иран? Там нали знаеш, че режат части от тялото за нема нищо? Пиши в някой техен сайт за "права да човека" и ще ти резнат и двете ръце за да не пишеш повече.

Та тука къде-къде по леко... само ги арестуват и после ги пускат.

Утре някой и теб може да въоръжи. Такова предположение не е никакво основание за сериозни действия.
И да, тази религия е установена от бая време и религиозните лидери в арабския свят НЕ подкрепят ИД.
В арабските страни хората са по-богати и е нормално да искат да подпоматат по-бедните си събратя по религия. Всеки, който е дълбоко вярващ в каквото вярва, е готов да дава финансии за да се разраства неговата религия по света. Няма нищо ненормално в това.
Мен може да ме въоръжи единствено държавата. Аз съм неин гражданин и се държа, както се държат българите, които са създали тая държава. Аз нямам никаква полза да налагам други религии или коренно различен мироглед на населението на държавата.

Колкото до религията, отново показваш невежество. Всичките тия движения се спонсорират от богатите арабски монархии, които изповядват крайната форма на исляма - уахабизъм. Също така, ИД се подкрепя открито от Турция, които изкупуват нефта им и ги финансират логистично, оръжейно и финансово.

Колкото до това кой какво искал да помогне, не ме карай да се смея. Не може да си толкова заблуден, че да вярваш, че тая помощ не е с някаква цел. Ако бяха толкова набожни, до сега да са помогнали на палестинците да си направят държава, а не милиони палестинци да измрат за 60 години конфликт. Слез на земята.

Мен може да ме въоръжи единствено държавата. Аз съм неин гражданин и се държа, както се държат българите, които са създали тая държава. Аз нямам никаква полза да налагам други религии или коренно различен мироглед на населението на държавата.
Щом нямаш полза от това да налагаш нещо на някого защо се заяждаш с "пингвини"?

Колкото до религията, отново показваш невежество. Всичките тия движения се спонсорират от богатите арабски монархии, които изповядват крайната форма на исляма - уахабизъм. Също така, ИД се подкрепя открито от Турция, които изкупуват нефта им и ги финансират логистично, оръжейно и финансово.
Не случайно казах "арабски" държави. За незнаещите ще поясня, че турците не са араби. Подкрепата на Турция най-вероятно е продиктувана от враждата им със Сирия. В момента ИД руши Ирак и Сирия основно.

Колкото до това кой какво искал да помогне, не ме карай да се смея. Не може да си толкова заблуден, че да вярваш, че тая помощ не е с някаква цел. Ако бяха толкова набожни, до сега да са помогнали на палестинците да си направят държава, а не милиони палестинци да измрат за 60 години конфликт. Слез на земята.
Защото САЩ и Великобритания не дават. Никой не е толкова глупав да се бори с която и да е от големите пет световни сили.

Относно "предложението" на rombeca:
Иран не ми допада заради режима, който наподобява нашия до преди 89-та. Иначе добър вариант от арабските страни е Катар. Друг добър вариант е ОАЕ.

Щом нямаш полза от това да налагаш нещо на някого защо се заяждаш с "пингвини"?
Защото пингвините са в разрез с разбиранията на населението в държавата.

Не случайно казах "арабски" държави. За незнаещите ще поясня, че турците не са араби. Подкрепата на Турция най-вероятно е продиктувана от враждата им със Сирия. В момента ИД руши Ирак и Сирия основно.
Катар, Саудитска арабия, какви са?

Ето това което казаха по-горе. промиват им мозъците така, че когато получат заповед, да я изпълнят веднага.

Той отбеляза, че пропагандирането на "Ислямска държава" е извършвано по различни начини, като се започва от постоянното носене на символите ѝ на дрехи, шапки, като стикери върху коли, минава през проповеди през интернет и скайп и преки проповеди в джамия, където се призовава към готовност по всяко време, като се заповядва да застанат на страната на каузата на войната.

"Тези неща са установени", подчерта Цацаров.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/cacarov-ustanoveno-e-propagandiraneto-na-id-u-nas-6028322

Норта се опитва да мисли, но мозъка му стига до 2 изречения максимум, с включен линк да четем.
А ти караш на лични нападки.

Конкретно за новината от линка на nortrant:
Новина има, а доказателства? Вярно, че вина се доказва в съда, а не по медиите, но щом се обвинява публично, трябва и да се доказва публично. Ако има проповядване на насилие, е редно да се накажат виновните, но историите около ИД не би трябвало да са достатъчен повод да се тормози всеки човек с брада (аз също съм пуснал малко брада :-o ).

Във връзка със споменатите две арабски държави от redrum:
Саудитска Арабия и Катар са членове на Арабска лига. Представителите на Арабска лига се обединяват около това да се борят срещу ИД.

Последно редактирано:

Във връзка със споменатите две арабски държави от redrum:
Саудитска Арабия и Катар са членове на Арабска лига. Представителите на Арабска лига се обединяват около това да се борят срещу ИД.
:-o Цирк. Саудитска Арабия, Катар, а някои казват и Израел, създадоха ИД, сега ще се борели срещу тях :lol: Тая Арабска лига е няма такъв цирк и лицемерие, нужно е да спомена само че Сирия също изглежда е член и някои от членките открито подпомагаха терористи спрямо Асад. Да не говорим за Египет, преди това или пък за Ирак. Тия са нещо като арабското ООН :|

Unwise, айде да те видим. Ще ми кажеш ли как се казва джамията в пазарджишката маала и какво е направил въпросния господин, тъй де, защо е кръстена джамията на него. Чакам отговор.

Това да си създал дадена организация и да искаш да се прекрати дейността ѝ не са противоречиви твърдения. В момента арабският свят чисто политически се страхува от ИД и това, че ще ги завземе и ще им отнеме властта. Циркът и лицемерието в политиката са все нормални неща. Важни са официалната позиция и предприетите действия.
Това на кого е кръстена джамията си е тяхна работа. Доколкото знам те не са под надзора/контрола на мюфтийството. Това, че искам да няма паника и да се следва законът вместо да се правят циркове не означава, че защитавам въпросния проповедник. Всеки човек има право на справедлив съдебен процес и това, че някой направил нещо (т.е. ако се докаже и бъде осъден) не означава, че трябва да изпитваме панически ужас от други хора, които визуално приличат на него (т.е. другите мюсюлмани в България).

Всеки човек има право на справедлив съдебен процес
Ами, шефчето е осъден вече един път. За проповядване на радикален ислям. Тия в джамията явно са радикални ислямисти щом го подкрепят и му ходят на службите.

Колкото до това, че било тяхна работа за името - така е. Ама ако аз си кръстя молитевения храм "Владо Кузов", най-вероятно веднага хората ще кажат, че ме влече знаеш какво. Ако го кръстя така, най-вероятно това ще е вярно.

които визуално приличат на него (т.е. другите мюсюлмани в България).
Не ти се получават внушенията. В тоя форум има мюсюлмани. Съмнява ме да ходят брадясали и с арабски дрехи :rolleyes:

Ами, шефчето е осъден вече един път. За проповядване на радикален ислям. Тия в джамията явно са радикални ислямисти щом го подкрепят и му ходят на службите.

Колкото до това, че било тяхна работа за името - така е. Ама ако аз си кръстя молитевения храм "Владо Кузов", най-вероятно веднага хората ще кажат, че ме влече знаеш какво. Ако го кръстя така, най-вероятно това ще е вярно.

Не ти се получават внушенията. В тоя форум има мюсюлмани. Съмнява ме да ходят брадясали и с арабски дрехи :rolleyes:
Това, че някой е осъждан веднъж не означава, че го е правил отново. Това, че даден човек е осъждан веднъж не пречи да бъде осъден и втори път, ако е продължил да го прави. Важното в случая е да не се прави от мухата слон и да не се генерира напрежение в обществото.
А това, че съм използвал членувана форма ("другиТЕ") е моя грешка в изказа. Ако се е получило като внушение, sorry. Всеки както мюсюлманин, така и какъвто и да е друг може да се облича както сметне за добре (освен ако си крайно разсъблечен). Аз лично също в повечето случаи се нося с брада, макар да не съм мюсюлманин.

Щом е осъден веднъж, значи е престъпник. Щом е осъден за радикален ислям, значи е ДОКАЗАН ислямист. Никой не прави от мухата, слон. Заплахата си е напълно реална, а напрежението в обществото се генерира главно от бездействието на институциите.

Абе що някой хора се правят на слепи, че не виждат това очевидно нещо като радикализъм и антидемократични идеи.
Или са слепи, глупави или просто имат интерес от подобни неща да се случват в България.
Всички от тази махала/общност в Пазарджик ясно казаха че според тях няма и не може да има друга религия, освен тяхната и в един момент всички трябва да са такива като тях!
Е, това не е ли радикално?!
Никой от въпросните жени/ мъже не ходят на работа, което е очевидно, все са или "социално слаби" на помощи или уникалното за тази прослойка "пенсионери" на по 20-35 години и вместо да са благодарни на работещите българи, като благодарение на тях получават не малки помощи, те се правят на някакви не от тази държава,нямало да спазват законите, щото видиш ли тези закони противоречат на техните верски възгледи, но много държат на правата си...
Че то ако се съдят по законите на тяхната крайна вяра, трябва да бъдат репресирани, като им отрежат брадите , така както правили така наречена "верска полиция" в Йордания, която се явява официална. Четох че в Йордания има такава полиция и не били добре настроени към подобни бради...Ама ако тук стане ще пропищят.
Няколко пъти вече споменах че ако желаят шериат, да заминават в държавите в които се проповядва това нещо.
Тук сме България, държавата ни е изградена на християнски ценности и ние живеем по този начин и всички интелигентни хора, независимо каква религия изповядват се съобразяват с тази действителност.
Писна ми от тази крайна толерантност на разни индивиди, като сте толкова толерантни, защо не си вземете някой от хилядите бежанци у дома и да ги храните.
Заради тази крайна толерантност, всяка година потъват над 3 милиарда лева в подобни гета, а българските пенсионери няма какво да ядат.
Заради подобна толерантност (крайна) ,всяка ромка (циганка) ако поиска нещо и се дава на мига , защото веднага се започва някаква ответна реакция и едни крайно толерантни леви веднага дигат дело в Стразбург.
Заради тази крайна толерантност се наблюдава дискриминиране на българите!
Нямам нищо против религиите, но това нещо е лично и бог се носи в сърцето, а не заради такива като колегата защитник,в български села им писна от виенето на ходжата от джамията.

Последно редактирано:

Норта се опитва да мисли, но мозъка му стига до 2 изречения максимум, с включен линк да четем.

добре ли си?
постнах цитата като доказателство, че съм бил прав когато казах, че им промиват мозъците сега с хубави неща (за да спечелят симпатиите и да се превърнат в мъченици) за да може след известно време да са готови да извършат всичко което им бъде заповядано

аз не съм като теб когато пускаше през час теми с по един линк :mrgreen:

1. Нашите предшественици не са се борили за свобода и независимост, аз техният наследник в 21 век, 2014 година, да търпя маргазите на едно скапано племе, което е доказано във времето, че е просто сбирщина боклуци, които не търпи промяна към добро. И не няма добър циганин, добрият циганин е умрелият циганин.

2. Ахмед Муса е рецидивист. Тоест веднъж е извършил нещо, втори път го върши, е със сигурност и трети път ще го върши - зандан за отрепката.

3. Държавата и другите неправителствени организации като Български хелзинкски комитет (кур за тях, еничари) наистина поддържат едно статукво, което от 88-89 година не търпи развитие, защото както знаем тъпото се управлява по-лесно. Бай мангал му стига да върви социала, да не го закачат за ток, вода и прочие и си реди изборите, убива си наляво-надясно, върви си като бей безнаказано...

4. Ако ние продължим с този шибан етнически толеранс, ще страдаме. Ако не ние пряко, то нашите деца, внуци и тнт. Циганина трябва да се репресира, циганското трябва да се репресира, циганията трябва да се репресира с цялата строгост на закона и на всеки един добър гражданин.

5. Излезте малко от София и се опитайте да поживеете в селата на вашите родители, баби, дядовци и тнт. Това са наши земи, български земи, които бавно и малко по малко си отиват от нас. Собствеността е на българи, но фактически са в ръцете на тирани. Да ви припомням ли как са се борили българите, нашите предци, за земята, която им е била отнемана насилствено. Щом ония горе не работят за нас, на нас не ни остава друго, освен сами да се борим за нормален живот, без страх.

6. Народ, който не си познава историята (миналото), влачи жалко настояще, какво бъдеще да има, колеги? Поста ми опира в границата на пропагандата, но съм силно изненадан на вашите отговори и държане, специално на Unwise, който колкото и глупаво да звучи, ми падна много в очите.

Без толерантност (не чак в краен твой ощърб) идва война. Когато две групи си пречат или намират начин да живеят заедно или едната премахва другата. Призиви за премахване на дадена група от обществото не се различава от предполагаемите (защото още не са ги доказали) призиви на Ахмед Муса. Получава се малко като във вица за опита за цивилизоване на племе канибали: "При нас вече няма канибали. Всичките ги изядохме."
За разлика от много псевдопатриоти аз съм добре запознат с историята ни. Васил Левски не се е борил за държава, в която едни ще мачкат други. Той се е борел срещу това. Искал е равноправие.
В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско. В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, ни[то] вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и сами[те] тур[ци].

В Българско не ще има цар, а "народно управление" и "всекиму своето". Всеки ще си служи по вярата и законно ще се съди както българинът, така и турчинът. Свобода и чиста република.

Това не е група, а и те ни пречат да живеем нормално. Това е долно племе, скотове, които като бактерия оглозгват всичко по пътя си. А до колко ти избирателно споменаваш на Васил Левски цитата, аз ще те запитам защо прозвището на кан Тервел е "спасителят на Европа"? Това не е спор, не го приемай като спор. Тук няма две истини, тук истината е само една - в ДНК-то на българина е гравирана омразата към полумесеца и звездата и всичко на юг от него. Тъй като средностатистическия българин не прави разлика между циганин и турчин, няма да изпадам в подробности. Все пак бай мангал се бие в гърдите за турчин, ако не са бради като на бай ти Осама, ще са мустаци.

Две отклонения по темата, на които няма да обръщам внимание сега, но е интересно да ги знаеш:
- Финансиране на БРЦК и цялото хайдушко движение, от кого, защо и защо точно тогава? (богати българи->внос/износ->повдигане на капиталовите потоци/следователно самочувствие->финансиране)...
- ИД - нейните членове, какви са те, за какво се бият, от къде идват, можем ли да сравняваме ИД с джихадоподобни грездеи и тнт. (USA->оръжия->финансиране(крадене)->измиване на очи пред конгрес->изкуствена война->поддържане на false god country mode в други страни)...

Без толерантност (не чак в краен твой ощърб) идва война. Когато две групи си пречат или намират начин да живеят заедно или едната премахва другата. Призиви за премахване на дадена група от обществото не се различава от предполагаемите (защото още не са ги доказали) призиви на Ахмед Муса. Получава се малко като във вица за опита за цивилизоване на племе канибали: "При нас вече няма канибали. Всичките ги изядохме."
За разлика от много псевдопатриоти аз съм добре запознат с историята ни. Васил Левски не се е борил за държава, в която едни ще мачкат други. Той се е борел срещу това. Искал е равноправие.
Без закони идва война, толераността е идеологическо клише, с което се прикриват несправедливостти и престъпления. Прикриват се двойни стандарти и точно толерантността поражда нетолерантност, като ответна реакция. Мултикулти клишетата се провалиха, толерантността е за слабите. Държавата е България, основана от българи, според българските разбирания и светоглед. Васил Левски се е борил за България според българските разбирания, мисля че ти бях пуснал цитат от устава на БРЦК "Чуждото не искаме, но и своето не даваме".

Горе