Само с топ няма да се получи, покажи нещо?
@Sky, в момента нито това за което си, нито това срещу което си не струват нищо!
Ди, диии... Ползваш ли протеин??!!!
Просто си представи "поредната уфсъ", когато се погледнеш в огледалото.
Но няма страшно!
Безплатно ще се опитам да ти помогна и всичко останало зависи от нещо много важно - Избора ти!
Освен да копираш hooks в Content Management System, която е "одобрена" от едни 11-12 фамилии и съществува единствено за да дава "чувство за свобода", научи историята.
Поинтересувай се за Хан Кубрат - на смъртния му одър и примера, който е дал на извънредно глупавите си синове /кой ги е възпитавал и защо така е друга тема/ със стрелите! Къде /на макя си/ са се установили, и какви сме, а още повече ти като гени!
След като осъзнаеш това, може да говоря с теб.
Относно уменията ми, които почти всички "активни форумци" + шизофреничните им профили се постарахте да оплюете, дори още преди да сте разбрали нещо повече за така новия съфорумец ... няма какво и да коментирам за хора, които имат в главата нищо повече от офлюх .../без да подценявам биологичните единици/.
А знаеш ли каква е разликата между бот и бог?
Трябва да не си като зомби и да си отворен за знания. /опитах се да го обясня максимално разбираемо за теб/.
Махни шита, който си сложил като аватар, когато ме разбереш и ще си говорим нормално.
До тогава няма какво да се доказвам на копиращи hooks, без да гледат точките и запетаите...
/иначе - поздравления, че си заинтригуван от код, а не "библиотеки"..., макар че май е едно и също.../
Учи история бе!!!
... Отговори кратичко, по навик, моля те, без да се обосновеш, докажи че си от онези "тролове", които за по 2 ст. публикуваха неща преди време! Бъди "герой", както 99% !!!
Или ако искаш се обоснови!
Бих се зарадвал на втория вариант!
Основния ти враг е това, че не си чел за "стрелите" и история - на хан Кубрат ... и по-назад от него!
Няма да си влагам нервите в дебилни форумски изказвания, нищо че имаш доста "стабилни конкуренти"!
... Яд ме е, че за разлика от останалите си понаучил нещо, ама най-важното не си научил - от къде си!!!
... Което не те отличава от средностатистическите "потребители" /чети стари вицове, за да разбереш какво имам предвид ... joker - потребител-админ/...
Абе пич, хората те питат да покажеш портфолио - нещо, което си правил за да си създадат представа колко можеш. Как мислиш защо иначе ще те разпитват??
Така че ако ще показваш - показвай. Иначе ти си този с локума!!!
Абе, пич, преди отговора ми с локума какво има бе? Много е лесно да се пише така, а?
И навик в "Селяниево" /Севлиево/, най-скъпия и най-смотан според мен град в България???
Ако не си зад този профил - Мотов /а не си/, продавай дрехите на килограм - "всичко по 5 лв.", гледай да не седиш много пред компа, че още един диоптър ще качиш и не ми давай съвети, моля, а???!
Емпатията при хората с по-високо IQ е цената за предразполагането в емоционално състояние на събеседника..., нооо понякога "правилата имат изключения", ... копирачи на хукове и други
Върнете се към човешкото бре!
... А те, старите хора са казали - "И той е човек, и той кърви."
На вече няколко хора съм пратил линкове в лични съобщения, още на втория ден след публикуването на темата, бъдете спокойни.
И, мисля че никой от тях не може да каже това, което в този пост твърдяха разни некадърни лъжци в коментари, само защото някой ги превъзхожда с нещо. gdpr-функционалността, за която съм писал раздразни доста неможачи, а?
Хахаха!!!
Глупаво е, когато не разбираш нещо, вместо да попиташ - да се опитваш със селташки номера и няколко профила /пробуждайки основателни съмнинея за шизофренични отклонения/ да се правиш на пич?!
Попитайте като хората бе, неможачи!!!
За същите - безплатен съвет - купете си 1-2 кг. семки, пуснете си всички епизоди например на "Игри на волята" или подобен формат /като за вас/ и не си изхабявайте клавиатурите, моля
Колкото и "потребители" да ви се доверяват, а след това да се стига до "ами... едни го правиха този сайт, ама..."
/"редизайн" ... из основи??! "ръце-крака" оставени... Нагледал съм се!/
...,драги неможачи, един ден клавиатурите от 15 лв. няма да можете да си позволите и тогава?
За ваше щастие, "потребители" има колкото искаш,
но как си живеете със съвестта си/ако имате такава въобще/, не знам!
Ще го кажа така, че да ме разберете и както сте свикнали да ви се говори, неможачи - аре, къш!
/пестете клавиатурите/