Здравейте,Здравейте,
Продавам YouTube канал създаден 2017 г. с около 32 000 абоната. Ако имате идея за клипове, заснемате може да си изкарвате пари след като го монетизирате.
Моля да не ми пишат любопитни потребители от чист интерес. Хората, които осъзнават потенциала на YouTube и въобще светлото бъдеще за онлайн рекламата в най-голямата платформа в света биха оценили тази обява.
От вашето съдържание зависят вашите бъдещи приходи!
Цена предлагайте в коментарите в лв.
Видеата вършат чудесна работа за анализ а сега само догадки и риск за новия купувач като менЗащото каналът ще се продава.
Каква работа щяха да ти вършат видео нито снимани от теб самият, нито актуални. Защото в каналът не е качвано от 1 месец.
Каква е цената, моля?Качвани са клипове на игри. Pro playing. В момента всичко е изтрито от преди месец. Гледаемоста беше голяма 50-100к
Клипчетата са качвани от вас самият ли ? Авторски ? Аудиторията само българска ли е ?Оставям на теб да предложиш сума. Аз ще кажа Да/Не
Видеата вършат чудесна работа за анализ а сега само догадки и риск за новия купувач като мен
От къде ги видяЕ то се вижда кви клипчета има, некви хакове на ЦСГО, решаване на листовки.. около 40 клипа от 2020 насам.. с по 100-200 гледанки..
От къде ги видя
Явно няма да разберемОт къде ги видя
Той разбра още вчера, ма на ЛС.Явно няма да разберем