hatre
Active Member
Вижте това клипче, това е направо потресаващо.
Уни, приятелю това са балкански равоти шото тука сми система далавера
Знаме, знам братле
Това е твой проблем, защото ако Никола Тесла не искаше да направи откритията си без пари, може би днес и ток нямаше да нямаме. Всеки сам избира пътя по който върви.
Това е твой проблем, защото ако Никола Тесла не искаше да направи откритията си без пари, може би днес и ток нямаше да нямаме. Всеки сам избира пътя по който върви.
И един тиквеник дето все се прави , че от всичко разбира и знае, ама реално нищо не знае. Еврогейски ценител, с евроатлантически ценоости.... :lol:
Аре бегай другаде да проповядваш дедо попе, че не ставаш!!!!!
Слушай, Блекота, като пише в първият пост, клипчето е потресаващо; естествено за хората с нормален морал.
Напълно ясно е, че хора с липса на такъв винаги ще има, това си е тяхна работа, съжалявам ги, но не им се меся. Парадоксално е, обаче че винаги точно те се опитват да натрапят обърканият си светоглед на останалите, вероятно защото усещат неестествеността на убежденията си и се опитват да го компенсират - убеждавайки другите да убедят и самите себе си. Ами: няма да се самоубедиш и да постигнеш спокойствие, светогледа ти НАИСТИНА е изкривен. Може да се синтезира в едно изречение: "Уважавай всичко, с изключение на добродетелите" - това няма да те изведе на добър край. Както и да е, не е нужно да се натрапваш с характерната настъпателност "понятие си нямате от търсене и предлагане", поучаване как да правим това и това, кой от кого бил спонсориран и т.н. Трай си там, за да не изкушаваш и другите с увредите си.
С тоя бизнес и работи ще ме побъркаш имал съм да и пак ще имам. Колко е голям и какво е да правиш близо по 4к. на месец не знам дали е голям или не, но както и да е това друг въпрос.
Иначе цените ми за реклама не са мръднали и когато е имало голямо и когато е имало малко предлагане, когато съм бил зле или добре. Това е солидарност нещо което явно на много хора им липсва!!!
Ако съм на зор и 2к ще ти дам стига да имаш какво да ми предложиш.
Това, че не ти харесва как е устроен света си е твой проблем - по-горе ти дадох точен пример надявах се да си го разбрал но уви. Бизнеса не е благотворителна организация - виж църквата да почне ти иска пари вече тогава може спокойно да си скачаш. Но да въртиш на свой си генератор ток и да захранваш мрежата си е него избор да дава на другите или да взима пари за него - все пак си дал пари за генератора и бензина то пари струва. Купува се с цел удолетворяване на потребителите или пак не е така? Ти като зареждаш от вас да не би да не плащаш на ЕРП-то да в пъти по евтино ще ти е от генератор, но пак се връщаме че ти имаш потребност.
Пак ти казвам бизнеса не е благотворителна дейност.