БАФ е точно обратното на изумителния намек за каста. Виждам изключителната новородена елитна фондация на България като един разкошен асансьор в 5-звезден мега круизен кораб, в който дори някой на много ниско социалноикономическо ниво като точно отпразнувал 14-ти рожден ден амбициозен и перспективен кандидат Алфа мъжкар може да влезе и оттам нататък ВЕДНАГА да започне бързо да се издига нагоре благодарение на тази яростно лоялна, всеотдайна и всяческа подкрепа, която започне да получава от всички налични Алфа Дивизии на БАФ.
А ако стане и предприемчив Алфа партньор на елитната корпорация на България и от БАКОРП. Въобще може да има два задни плана зад себе си. Единият в по-личен и семеен план, а другият в по-професионален и бизнес план, защото развитието и успеха в личен и професионален план изискват много различни Алфа експерти.
Колко високо може да се издигне? Никой не може да каже предварително. Някои и с много помощ няма да стигнат високо. Други и без помощ ще стигнат много далече и високо, но само те ще си знаят през какви мъки са минали. Тук идеята е да става по-лесно и, бързо всичко, вече кой колкото може и иска да се развие. Няма задължителни критерии в това отношение.
Едно е сигурно. Всичко на виртуално елитно ниво е базирано на връзки и лоялност. Няма как да започне и работи тази Гранд Визия без тази най-добра и солидна вечна основа! То и нищо по-елитно няма как да работи иначе заради вечната необходимост от максимално гарантирана безопасност, сигурност, стабилност, устойчивост и предвидимост всеки път всеки ден цял живот без изключения!
Аз така и не можах да повярвам като писах две седмица за презентацията ми към Сайтграунд, а от едно време препращах и на джъмп.бг за водещия сигурен и качествен мега портален сайт на България bavip.bg. Така и не получих ЕДИН имейл от двете компании! Това беше най-първият сблъсък с обективната реалност и какво ме чакаше след това.
Какво стана и въобще някой прочел ли е нещо от тези ми най-първи много дълги и подробни имейли за поне една книга, в който описах подробно накратко визията за него. Аз дори се видях принуден да им кажа, че ще ги посетя и отидох чак на околовръстното при сградата на Сайтграунд за да знам за себе си, че са имали един и такъв шанс да говорим. Охраната отвън веднага ме попита за какво идвам. Казах им за нов сайт и провериха вътре, че нямам уговорена среща.
След това ми каза, че няма с кого да говоря. Като казах, че вече от една седмица им пиша и нямам отговор, а днес е последния ден, в които мога да чакам, той вдигна рамена и каза, че трябва да се разбера с някой по интернет иначе няма какво повече да ми каже.
Това е многоетажна сграда с поне 100 служителя вътре, а клиент като мен нямаше с кого да говори. Имаше 3-ма тъпеещи служителя по сигурност отпред. Поне с тях можеше да говоря, но нямаше никакъв интерес към клиент дошъл на крака чак извън София за тях! Тогава поне за мен рухна мита, че има някаква реална загриженост към клиенти там.
Аз дори не получих отношение като към +1 клиент, а като визионер и пионер-лидер съм много по-различно нещо от +1 клиент! Най-малкото на bavip.bg или поне на мултисайт версията на Уърд Прес отдолу виждам разкошна и завидна възможност да започнат да идват лавинообразен брой уеб страници и цели уеб сайтове на скъпи и разкошни Алфа връзки.
Все пак едно от най-големите взаимноизгодни отношения е БАФ да им пести пари, които после те изцяло пренасочват към по-голямо месечно лоялно дарение. Така БАФ на практика сама ще си плаща за честта да са й бенефициенти-Господари на преден план! Ето така би могла ВЕДНАГА да започне трайно да им пести пари.
Те на практика започват да ползват акаунта на БАФ при отлична уеб хостинг компания, което постепенно ни позволява да минаваме на все по-голям план и капацитет. Така ще постигаме икономии от мащаб, а и сигурност, които един малък или дори среден сайт никога няма как да постигне.
Разкошно е за уеб хостинг компанията, която има един бурно разрастващ се де факто неофициален и некомерсиален риселър. Разкошно е и за Алфа връзките, които никога отново не плащат за една или повече „уеб хостинг услуги“, защото всичко това делегират на заден план и се поема от ИТ Алфа Дивизията. Само тя е „клиент“, който започва да получава сметка за уеб хостинг услуги и всякакви ИТ чудесии, когато има ежемесечен гарантирам бюджет от лоялни дарители. Никой друг не експерт Алфа връзка няма защо да получава сметка во веки веков! Какво по-хубаво от това?
Ако имат някакви ИТ нужди само казват на Алфа експерт или директно на уеб хостинг компанията ни, които правят нужното. Алфа връзките НИКОГА (ОТНОВО) не пипват ИТ експертна работа, защото си имат друга работа! Ето как постепенно Алфа уеб дизайнери в ИТ Алфа Дивизията въоръжени с най-разкошния паейдж билдър Диви започват да направят лавинообразен брой най-разкошни, бързи, сигурни и завидни Диви Алфа уеб страници, където поръчителя иска.
После те автоматично се централизират на този портален мега сайт или поне на мултисайт Уърдпрес отдолу върху сървърите на нашата доверена уеб хостинг компания-партньор. Няма сайт, който да не може да бъде направен с Уърдпрес- от най-семпъл, до най-сложен и голям. Това е като Швейцарско ножче, а когато и всичко се прави от А-Я от Алфа експерти по поръчка на Поръчителя няма никакво ходене по ИТ мъки во веки веков!
Заложил съм двустранно вето в Дизайна. Тоест Поръчителят, на каквото и да било в БАФ има право на вето. Тоест винаги трябва да одобри резултата! Точка. Има и поне един Професионалист от другата страна също с право на вето. Той трябва да одобри резултата за да бъде винаги професионално издържан и одобрен. Точка.
Така резултатът завинаги ще бъде консенсусен, който се харесва и одобрява, както от Поръчителя, така и от Професионалист без изключения. Така всичко ще отразява уникалният индивидуализъм и светоглед на Поръчителя, както и абсолютно всичко ще бъде професионално изпипано и издържано по обективното мнението и безпристрастна преценка на Професионалист.
Така се предотвратят всякакви залитания, както към краен и отблъскващ индивидуализъм, така и всичко да е твърде професионално, безлично и безхарактерно. Няма и поне 1500 лева за около 5 хубави уеб странички сайт, защото така. Всичко в ИТ Алфа Дивизията както обикновен е тотално различно всеки път за всички такива нужди, желания и предпочитания и автоматично част от разкошния и завиден сбъдната мечта ол инклузив Алфа начина на живот за дарителите-бенефициенти в БАФ во веки веков. Какво по-хубаво от това?
Сега всички такива компании по света и у нас само се надяват някой да дойде, а после да остане там. Как да правят редовни скъпи инвестиции в нова и разкошна инфраструктура, а и да наемат топ ИТ експерти, за които се води направо тиха световна война като нямат никаква дългосрочна финансова сигурност?
Има нулева предвидимост след като изтече даден абонамент какво ще става после. Поне на виртуално елитно ниво има яростна лоялност и дори вечно партньорство, което може да позволи на нашата сбъдната мечта уеб хостинг компания да става все по-голяма, защото има много надежден и лоялен мега стратегически партньор, които централизира все повече Български уеб страници, защото все повече амбициозни и предприемчиви Алфа връзки и техните фирми и организации предпочитат да ги пратят на заден план и НИКОГА ОТНОВО да не ходят, по каквито и да било ИТ мъки, че и да си плащат все по-скъпо за това!
Разкошните и завидни ползи за нашата уеб хостинг компания ще са огромни и направо „Божия благодат“ отвсякъде, а дори никой не ме напсува в имейл отговор на всичко, което им написах и разработих. Те имаха възможност да проявят много специално отношение още от преди раждането на БАФ и БАКОРП на 19-ти Май като поемат на техните сървъри този безпрецедентен визионерски водещ мега портален сайт на България, а после помогнат, с каквото трябва за материализирането на тези заложени 60+ Български Централни Специализирани Алфа Портали за да полети всичко напред и нагоре.
Затова и не им дължа нищо! АБСОЛЮТНО НИЩО! Дори едно напсуване! Рано или късно може и да разберат какво е станало и каква диамантна възможност са позволили да ги подмине незнайно защо особено Сайтграунд, които изцяло подпомагат с уеб хостинг доста фондации така или иначе.
Аз сега имам кратък акаунт с джъмп.бг. Надявам се, че най-накрая ще мога и с мега порталния сайт да се занимавам, че не мога дори да стигна до него. Има прекалено много по-важни и спешни неща за правене като регистрациите на тези мега юридически лица. Всичко е прекалено амбициозно от самото начало, а по всичко изглежда, че повечето експерти просто онемяват и не знаят какво да правят с мен и Гранд Визията. Това само ми прави работата още по-трудна и сложна.
Засега ще се правят нещата на джъмп.бг особено ако не се появи алтернатива, която да промени фундаментално плана тъй като не им дължа абсолютно нищо! Те искаха само да съм им +1 предплатен клиент и съм им +1 предплатен клиент. Вместо да мислят и гледат десетилетия напред в бъдещето искаха само да спечелят някой лев тук и сега на всяка цена дори за да ми напишат един отговор. Жалко, но факт.
В последните месеци се сблъсках с шокиращо умствено късогледство в различни среди, което вече стана доста затормозяващо за мен и ще бъде вбесяващо в бъдеше за тези, които са игнорирали мои предложения и разработки. Щом правят нещата по-трудни за мен и виртуалното елитно ниво и аз после няма да бързам да им помагам, с каквото и да било. Достатъчно справедливо.
Няма само аз да бера душа, а те като дойдат за нещо веднага да го получат на сребърен поднос. Двойни мрачни печели-губи стандарти са забранени на виртуално елитно ниво. Иначе как ще има съществена разлика с реално ниво, където те доминират и са напълно нормални.
Ако такова поне 5 диоптъра умствено късогледство е масово разпространено в социалноикономическата система на България, то нещата са много по-лоши и обречени, от колкото някога съм си представял. Това само ще направи виртуално елитно ниво още по разкошно, привлекателно и неустоимо за всеки, който се е находил по всякакви мъки и иска да остави всички такива веднъж и завинаги зад себе си. Какво по-хубаво от това?
Поне се надявам да намеря достатъчно проницателни, амбициозни и перспективни Българи, които да видят, че БАФ е замислена като една мега машина за сбъдване на мечти. Ако попитам 100 мъжкаря какво значи сбъдната мечта райски живот за тях ще получа 100 различни отговора. Някои много ще си съвпадат като неограничено, незабравимо и неописуемо безопасно здраво чукане до 4 пъти на ден всеки ден цял живот.
В другите отношения ще са уникални като някой да се научи да рисува пейзажи. Само някои ще изберат да имат хоби като художници, НО за тях това ще е важна част от тяхната „сбъдната мечта“ живот.
При жените някои ще искат да станат майки и разбира се ще имат нужда от максимално впечатляващ и надежден Алфа баща на децата им. Много мъже искат да бъдат бащи и да бъдат благословени със семейство, НО ясно виждат, че имат яростно нелоялни 101% комерсиални компании на среща си, на които не могат да разчитат особено дългосрочно. Затова и няма как на свой ред да предложат дългосрочна подкрепа и сигурност на скъпо семейство.
Други жени ще искат кариера. Трети може да искат деца и кариера. Кой каквото иска ще трябва да си помисли добре, искрено и задълбочено, да го опише черно на бяло, за да знаят наличните Алфа експерти в наличните Алфа Дивизии какво могат да направят ВЕДНАГА за да започне реализирането на този сбъдната мечта райски живот за тях.
Това си е заловена най-висок клас „Божия благодат“ организация, с която само имаш чувството, че си благословен, защото е просто разкошно и завидно какво получаваш от нея най-лоялно, всеотдайно и всячески полезно в и извън леглото.
Прагматични реалисти като мен нямат нищо общо с апокалиптични култове и секти. Ние просто си отваряме очите вместо широко да ги затваряме, а после удобно вярваме, че това, което откажем да виждаме нито съществува, нито има как да ни удари или помете достатъчно скоро. Ту няма удобни вярвани, че може да си правим, каквото искаме без последици. Закона за причинно-следствените връзки си работи без значение дали някой дори подозира за него.