BizKonsult
Member
1
Последно редактирано:
BizKonsult каза:Здравейте имам следният въпрос - колко е препоръчително да бъде обема на една страница за да се индексира добре от гутъл? Ето в случая моя сайт има добри позиции по търсене на бизнес консултации и финансови конултации (които не са големи по обем) но при търсене по счетоводни конултации (която е по голяма като обем) имам лоше резултати.Има ли някакъв оптимален вариант на обем? И тъй като информацията трябва да бъде показана в този си обем ,какво бихте ме посъветвали , да направя препратки ли? Но според мен това би затруднило посетителите на сайта ми да получат търсена информация?
Blinky каза:Здравей и добре дошъл тук. Еми незнам какво точно имаш предвид за тежеста на обема на една страница, но се надявам да ти помогна с отговора че бота чете от лява надясно страницата. А това къде ще се намира обема си е предпочитание на оптимизатора, единственото, с което не трябва да прекалява е изходящите линкове на страницата, преди да е стигнало да самият обем.
Както каза E-Business, цели се в потребителските отзиви, другото ще си пастне от самосебе си и малко трикчета. успехи. :wink:
BizKonsult каза:Благодаря ви за отговорите , тъй като съм финансист по образование тоест нямах никакви познания по оптимизация преди да почна да правя сайтовете си и да убедя гугъл :lol: да ги харесва , чета всичко до което попадна в тази област и това за обема го прочетох в статия. И наистина установявам ,че страници с малко обеме се котират добре .Не зная при мен какъв е проблема но при търсене по думи - счетоводни консултации , счетоводни услуги , счетоводен договор сайта ми излизаше на четвърта страница на резултатите на гугъл , въвеждах промени в регистрациите на сайтовете си ,които целяха да включа повече повториния на счетоводни , но положението стана по зле сега сайта не го намирам в резултатите дори и до 5 стр. След 5 страница не съм търсила - че кой чете резултатите след 3 страница :lol:
BizKonsult каза:Зная имам доста добри резултати по търсене за бизнес консултации виж тук но не мога да разбера какъв е проблема при търсене за счетоводни консултации.
Това е сайта ми - БизКонсулт
BizKonsult каза:Здравейте имам следният въпрос - колко е препоръчително да бъде обема на една страница за да се индексира добре от гутъл?
BizKonsult каза:Здравейте имам следният въпрос - колко е препоръчително да бъде обема на една страница за да се индексира добре от гутъл? Ето в случая моя сайт има добри позиции по търсене на бизнес консултации и финансови конултации (които не са големи по обем) но при търсене по счетоводни конултации (която е по голяма като обем) имам лоше резултати.Има ли някакъв оптимален вариант на обем? И тъй като информацията трябва да бъде показана в този си обем ,какво бихте ме посъветвали , да направя препратки ли? Но според мен това би затруднило посетителите на сайта ми да получат търсена информация?