От: 10-те най-лоши идеи за сайт
Пълна загуба на време беше тая статия... Плюс това така демотивираш новите! Аз като започнах знаех, че има супер много сайтове за прогнози, че и професионални има! А аз келеша да тръгна с мизерен блог и да давам прогнози...? Знаеш ли, че 8 месеца по-късно, след доста труд естествено, бях в топ 5, а после се качих в топ 3 за най-нужните си фрази?? И в момента домейна ми е тръстед и за 1 месец ще го вдигна пак, ако искам...
Директориите са един много добър начин за монетизация, но стига да си сериозен и да успееш да стигнеш висотите на платените директории, тогава идват големите пари... Сайтовете за скинове са много, но те не печелят само от AdSense, освен това , ако не печелеха добре, нямаше да ги има ... Топ сайтовете били глупост? Кажи го на BGtop.net и ще ти се изсмеят в лицето... Бинго и Покер сайтове ? В виж
тука. Мега грозен, с дословно копирано съдържание и ужасните Pop-ups ? Що ли не виждам никъде нищо такова? И най-накрая, ще ти кажа, че всеки един блог е ценен, защото блога е бил замислен за онлайн дневник на някой човек, в който да си пише мислите и/или преживяванията.... Всеки блог има своята стойност и своите читатели! Монетизацията на личните блогове е трудна, до момента, в който не станеш много известен и не започнеш да влачиш яко пари от твърда реклама...
За останалите типове сайтове съм по-съгласен...
P.S
Що говориш за SEO форумите, като ти си направил такъв? И е чисто празен и най-вероятно такъв ще си остане (по твоята железна логика)