R ReminD Well-Known Member 8 Октомври 2011 #1 http://www.mediafire.com/?fdgkikz472pmirm Избирайте си думи, снайпериския метод е за предпочитанe Последно редактирано: 8 Октомври 2011
P petrov321 Well-Known Member 8 Октомври 2011 #2 От: 10 000 health niche keywords А как се прави такъв списък? Ръчно или ? На мен би ми било интересно някакъв бг ...
От: 10 000 health niche keywords А как се прави такъв списък? Ръчно или ? На мен би ми било интересно някакъв бг ...
N1ck Active Member 8 Октомври 2011 #3 От: 10 000 health niche keywords Снайпериски метод? Аз ли съм много назад с матриала, или това е нещо от мега висшия пилотаж?
От: 10 000 health niche keywords Снайпериски метод? Аз ли съм много назад с матриала, или това е нещо от мега висшия пилотаж?
Blinky Owner 9 Октомври 2011 #4 От: 10 000 health niche keywords Еми не е от мега висшия, просто идеята е да се целиш точно в една дума, която не я гонят 100К души. Утряш точно с един изтрел. Между другото, мерси за листа.
От: 10 000 health niche keywords Еми не е от мега висшия, просто идеята е да се целиш точно в една дума, която не я гонят 100К души. Утряш точно с един изтрел. Между другото, мерси за листа.
R ReminD Well-Known Member 9 Октомври 2011 #5 От: 10 000 health niche keywords petrov321 каза: А как се прави такъв списък? Ръчно или ? На мен би ми било интересно някакъв бг ... Увеличете... с малко софтуер, дай дума и ще ти дам related keywords, само че на ен
От: 10 000 health niche keywords petrov321 каза: А как се прави такъв списък? Ръчно или ? На мен би ми било интересно някакъв бг ... Увеличете... с малко софтуер, дай дума и ще ти дам related keywords, само че на ен