Не си струва според мен. Как ще се избегне българския IP адрес? Получаването на парите - ще отидеш в Америка да си вземеш парите?
И също така нима вече не знаеш, че вече има българи от България, които си партнират с Адсенс и изкарват пари, без да е нужно да правят такива номера и да лъжат по този начин, описан от теб.
Свързваш си канала към Аденсе и там ти се превеждат парите ( имам и сайтове от които печеля от адсенсе и сега съм свързал и каналите си там всичко се трупа на едно място)Колко се печели от това начинание и как се се плаща, на клип, на гледания?
Според вашата логика аз не мога да имам сайт с чужд език? Имам си сайтове на най различни езици и си получавам парите без проблем. Парите от адсенсе се получават чрез WU. Потърси в форума как може да се получава пари от адсенс.Не си струва според мен. Как ще се избегне българския IP адрес? Получаването на парите - ще отидеш в Америка да си вземеш парите?
И също така нима вече не знаеш, че вече има българи от България, които си партнират с Адсенс и изкарват пари, без да е нужно да правят такива номера и да лъжат по този начин, описан от теб.
Те имаха предвид, че щом има ограничение и трябва да се правиш на американец, за да можеш за монетизираш ютюб акаунта, то явно има причина и подобна тънка лъжа (посочването на САЩ) токувиж доведе до закриване на адсенс акаунта.
От близо 3месеца си получавам парите без никакви проблеми. Бях посочил, че местоположението ми е UK (в сайта на Youtube).Не си струва според мен. Как ще се избегне българския IP адрес? Получаването на парите - ще отидеш в Америка да си вземеш парите?
Пууу, Берекет... 13 месеца... Че какво сигурно има.. Утре се хващам да продавам чорапи на пазара, шефа вика КРИЗАААА и ми се съкращава.. Ама моментално, даже и срока не спазва, това 'щото сме в БГ де.. Примерно.. Колкото капне от това нещо си е нещо! Не че съм го пробвал - сигурно и клиповете, които качваш ще трябва да гарантираш, че са твои авторски (МОЖЕ БИ)..Не е важно измамата дали е голяма и как ги виждаш ти нещата. 3 месеца може да си нямал проблеми, можеш да нямаш и в следващите 13, но никаква гаранция, че по някое време няма да ти резнат кранчето за неспазване на правилата.
Напълно съм съгласен с теб. Добре си го написал.brad1985 => то по начало цялата идея е несериозна. Мислят, че са намерили начин да излъжат Гугъл, но накрая те ще останат излъгани.
Както и им казах - вече има хора от България, които официално работят с партньорската програма на Гугъл Ютуб, и то без да се налага да лъжат, а са поканени от Гугъл. Тук, във форума даже има такива теми. Бъдете креативни и ще успеете, предложете качество - и ще ви забележат, почнете ли да лъжете - ще се провалите.
Напълно съм съгласен с теб. Добре си го написал.
Наистина трябва да си много креативен, да снимаш и качваш уникални и полезни неща,
защото нали и гледаемост трябва да гониш, за да изкарваш някакви по-така пари.
Скоро попаднах на едни руски канали, които печелят от клипове - направо филмчета са
снимали, скечове и т.н. все интересни неща.
А тези програмки са ала - бала - дори и да измамиш, като нямаш хубави клипове, няма и пари.
Ок, в канала си в youtube пишете друга държава, с което няма проблем,
но като адрес в програмата на Ads какво пишете?
Нали се изисква потвърждаване на акаунта чрез телефон, какъв адрес и телефон пишете?
Нещо не ми се връзва цялата тази работа или аз не схващам...
За да ме убедите, че без проблем си ползвате каналите и сте минали през цедката
за качество на клиповете, би било добре да пуснете линк към някой от работещите
ви по този начин канали.
А, ако един от каналите, с които мислиш да изкарваш пари е този от поста ти -
на Nasko Asenov, направо е несериозно.
Същото се отнася и за канала на BGklipove на по-долните снимки.
Като работи толкова добре програмата, която оферираш,
що са ти с по 1 гледане клиповете и в двата канала?
Да не говорим, че са от разни предавания, т.е. не са твои/ваши и има вероятност да поизтрият профилите.