harkon New Member 5 Март 2010 #2 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Вдигай цените на платените консултации, за да си купиш и ти имоти.
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Вдигай цените на платените консултации, за да си купиш и ти имоти.
Blinky Owner 5 Март 2010 #3 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Хаха, жив, здрав. Нека му е честито, ама май не е така както изглежда. Хората правят новини от какво ли не.
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Хаха, жив, здрав. Нека му е честито, ама май не е така както изглежда. Хората правят новини от какво ли не.
H happyslacker New Member 5 Март 2010 #4 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Изглежда баща му и дядо му са дали парите...
A adi Well-Known Member 5 Март 2010 #5 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай като вземат да се изхвърлят така ми става смешно
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай като вземат да се изхвърлят така ми става смешно
HaRRo Active Member 5 Март 2010 #6 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай е че то не било скъпо, сеа и аз се замислих :lol:
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай е че то не било скъпо, сеа и аз се замислих :lol:
TretiKolovoz Well-Known Member 5 Март 2010 #7 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Не е за смях работата. Цялата тая фамилия Алиеви трябва да я изкарат на централния площад в столицата на Азербайджан и да ги обесят всичките.
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Не е за смях работата. Цялата тая фамилия Алиеви трябва да я изкарат на централния площад в столицата на Азербайджан и да ги обесят всичките.
Velina New Member 6 Март 2010 #8 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Толкова по-зле за него..сигурно изобщо не цени парите. (;
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Толкова по-зле за него..сигурно изобщо не цени парите. (;
dekemvri Well-Known Member 6 Март 2010 #9 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Това е един млад предприемач
A adi Well-Known Member 6 Март 2010 #10 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай предприемач не е със сигурност , а че е млад , млад е ...
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай предприемач не е със сигурност , а че е млад , млад е ...
C cecipenev New Member 6 Март 2010 #11 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Очакваме го скоро да се регистрира във форума и да предлага услуги от типа - статии за 2 лева.
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Очакваме го скоро да се регистрира във форума и да предлага услуги от типа - статии за 2 лева.
Sobieski Well-Known Member 7 Март 2010 #12 От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Това направих като бях малък. Сега мисля да купя Дубай.
От: 11-годишен си купил имоти за 44 млн. долара в Дубай Това направих като бях малък. Сега мисля да купя Дубай.