#OСТАВКА
Има един факт , който се повтаря отново и отново. Когато БСП е на власт , винаги е национална катастрофа след тях... Крадци от класа , който и да удариш няма да сбъркаш!
И още нещо уни , ти гласува ли за 15-15 ? :Д е там са овцете.....
Има и още един, ама ти си плиткоумен за да го забележиш!!!!
Доколкото си спомням, през 1997 година на власт бе БСП. Както и сега.
Уни това отзад ти ли си ?
Уни ти на колко беше 1997-ма, та знаеш?
17, работех в електронни игри ама от тез старите нали се сещаш големите черни кутии, сега от долу и телевизор за монитор що?
Преди това съм бачкал в магазин за дрехи втора употреба вадех два пъти заплатата на майка ми и татко ми (бог да го прости) на едно.
Само не знам що си мислиш , че съм някой пиклеш като бърнхикса?????
да, кои пари са спряли, ти като че ли си усетил спирането на някоя програма, ебати тъпунгера, честно, ти си супер зле
Ами сега що не работиш, а само стоиш и ревеш? Хващай се да свършиш нещо полезно. Някой лев да изкараш
Ти като си бил на 30 сигурно 97ма година, много наясно си бил, егати и малоумника, ходи там викайте бойко да ви оправи отзад да ви тегли един к** и да си лягате , бахти и педераст***
Ще ти отговоря в твой стил за последно.
Това, че си тъпо, неориентирано, озлобено копеленце, не ти дава право да даваш оценки, кой какъв е, и какво е правил когато си бил в ергенския поглед на баща си.
Писна ми от твоите простотии, изобщо няма да се занимавам с теб.
Личи си, че си тъп селендур озлобен от живота, и все някой друг ти е виновен, че си неудачник.
Айде емигрирай в Русия и хич не пиши тука простотиите си.