2 въпроса - СЕО и AdSense

nortrant

Well-Known Member
1. Ако искам да си сменя домейна на сайта, сложа нов - от стария се прехвърлят потребителите към новия, как ще се отрази пр-а на новия и съответно на стария домейн ? някакви промени и какви ?

2. Как AdSense се отнася към домейни който съдържат в тях си думата: hack или warez ? Т.е. ако имам сайт който се казва hack-bg.net или warez-bg.net, услугите на AdSense ще могат ли да се ползват ?

Това са двата ми въпроса (за сега :) )

Мерси.

От: 2 въпроса - СЕО и AdSense

1. Страница с редирект 301 и редирект от вебмастертоолс. Всички пасиви, негави и позитиви се прехвърлят към новия домейн, а стария отива в нищото.

2. НЕ. И да може няма да е за дълго.

1. Ако искам да си сменя домейна на сайта, сложа нов - от стария се прехвърлят потребителите към новия, как ще се отрази пр-а на новия и съответно на стария домейн ? някакви промени и какви ?

2. Как AdSense се отнася към домейни който съдържат в тях си думата: hack или warez ? Т.е. ако имам сайт който се казва hack-bg.net или warez-bg.net, услугите на AdSense ще могат ли да се ползват ?

Това са двата ми въпроса (за сега :) )

Мерси.

От: От: 2 въпроса - СЕО и AdSense

1 отг - Не може да се каже време нали ? защото така направих преди 2-3 месеца и стария домейн и новия имат един и същи пр още ...

2 отг - Ами ако сайта е същия но домейна е друг ? (т.е. има същите неща - например за warez - линкове за програми,филм, музика,Скриптове, template - един вид форум за всичко ? )

От: 2 въпроса - СЕО и AdSense

а коя друга програма може да се използва ? да не е AdSense ...

Горе