Здравейте, ще използвам темата, ако не нарушавам правилата.
Реших и аз като жабата, която вдигнала крак да я подковават като коня, и си взех едно домейнче от namecheap.
До тук добре, успях да се регистрирам, купих го, излиза в акаунта ми.
Сега дойде ред на пренасочването на домейна към мой сайт.
Затрудних се, не се получава. Четох в хелпа им как се прави, уж го правя-не се получава. Изчаках да мине 48 часа и все още не е пренасочен. Вероятно бъркам някъде.
Добавям в NAMESERVERS Custom DNS ns93.icndns.net и втори ns94.icndns.net, но след като запомня и рефрешна в горния DNS има интервал преди него.
http://www.img-share.eu/f/images/214/name18M7sB6F.png
Нямам идея дали правилно извършвам процедурата. От там ли се добавят DNS или нещо греша.
Благодаря на отговорилите по темата.
Ти май си полузаспала, как да те действамИмам си там сайтче, създадох си addon domain и това е.
Аз лично нямам забележки към icn
Сега ще опитам да add в namecheap други DNS имам и в superhosting, ще видя как ще е с тях, но имам съмнения, че не правя нещо както трябва в namecheap.
Здравейте, ще използвам темата, ако не нарушавам правилата.
Реших и аз като жабата, която вдигнала крак да я подковават като коня, и си взех едно домейнче от namecheap.
До тук добре, успях да се регистрирам, купих го, излиза в акаунта ми.
Сега дойде ред на пренасочването на домейна към мой сайт.
Затрудних се, не се получава. Четох в хелпа им как се прави, уж го правя-не се получава. Изчаках да мине 48 часа и все още не е пренасочен. Вероятно бъркам някъде.
Добавям в NAMESERVERS Custom DNS ns93.icndns.net и втори ns94.icndns.net, но след като запомня и рефрешна в горния DNS има интервал преди него.
http://www.img-share.eu/f/images/214/name18M7sB6F.png
Нямам идея дали правилно извършвам процедурата. От там ли се добавят DNS или нещо греша.
Благодаря на отговорилите по темата.
Е като регистрираха няколко милиона...
Кой идиот ти препоръча да ползваш icn?
Ъпи, отивай на розобер...кво чекаш?
С твоите "познания" само за това ставаш.