Мисля, че тази тема е иронична/саркастична стил темите ГЕРБ - всички несполуки(дори и тези неподвластни на правителството, което и да е то) да се преписват на тяхно име, явно биоза сега решил пак нещо неподвластно но с положителен характер да го припише на ГЕРБ за показване на малоумноста на връзката всичко каквото стане виновен еди кой си ...
А защо ще е толкова скъп бензина?
Боко пак иска да ни окраде!!!
Погледнете процентите на спад на петрола и как тук пак искат да ни замажат очите с някакво фиктивно намаление. Като падне на 1,80 тогава ми ги хвалете управляващите.
Проблема на Русия е, че използва нещо дадено й от природата за оказване на влияние върху останалите. Дори приятелите си цака с топла бира Аз не знам как го мислят..петрола все някога ще свърши..защо не гледат в бъдещето?
Други страни инвестират същите пари в други дейности за да може да упражняват натиск в тази сфера да и устискат на такова изкуствено намаление на цената.
С една дума - петрола е ахилесовата пета на Русия. сащ имат възможност да я улучат точно там...кой е виновен за това?
Ти какво искаш да го дадат на сащ или друга държава, както ние сме си дали полезните изкопаеми ли???
И ми се правиш на умен на всичкото отгоре!!!
И аз не разбрах какво общо им ГЕРБ и падането на петрола в глобален мащаб.
Спрете се с тези новини по телевизията.
А кой трябваше тогава да уреди въпроса с южен поток? (Питам защото наистина не ми е ясно!)
Благодарим ти вожде, че днес когато си изпих кафето и ми се досра. Алелуя :lol: