Т.е., моят ментор ще да е Захари Стоянов. Ми.. нямам против. А твоят, Владко?
Чел ли си записките?Захари Стоянов за мен е достатъчно достоверен източник
Най-обективни са руските медии-Тасс и РТ примерно.Забелязал съм,че в БГ дословно ги цитират само малките медии и за моя голяма изненада-сайта на Пеевски.Без да ги изкривяват.От малките,има доста читави като петел,24родопи,трибали и т.н.Тук цензурата е най-малка и в доста моменти липсва.Пишеха цяло лято и продължават да пишат за геноцида над народа на Донбас,за убийствата на жени и деца там.Дай ми линк към новина от медиите на Прокопи,за военната операция в Донецк и Луганск.Да ти покажа къде има лъжа,къде изкривяване и къде истина.Гадно копеле е бил Захари Стоянов...
Ти обаче си доста хлъзгав по тая тема - вчера, след като каза, че медиите на Прокопи са манипулативни и не ги четеш отказа да дадеш пример с обективни, които четеш. Днес ни казваш, че вярваш на себе си, но не ни каза откъде извличаш информацията, която анализираш.
Ето, аз казвам, че Захари Стоянов за мен е достатъчно достоверен източник, ти казваш, че не е. Кой е твоят източник на други факти и какви са те?
ОК. Най-обективните медии са руските и тези на Пеевски. ОК :wink:
Най-обективни са руските медии
Най-обективни са руските медии-Тасс и РТ примерно.
Спестете си обидните квалификации,от щатските медии вярвам само на Блумбърг,но те са за бизнес,а не за обикновени новини.Четете най-манипулативните медии,а наричате мен манипулиран и промит мозък-типични проли....