rak Active Member 10 Август 2012 #1 Гугъл трябва да плати тази сума, заради бисквитки, с които следи потребителите - източник
C catchme Member 10 Август 2012 #2 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" Гугъл винаги са ползвали блекхет техники
uni-web Well-Known Member 10 Август 2012 #3 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" catchme каза: Гугъл винаги са ползвали блекхет техники Увеличете... А ние като ползваме ни наказват гадини.
От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" catchme каза: Гугъл винаги са ползвали блекхет техники Увеличете... А ние като ползваме ни наказват гадини.
Вискяр Градинаров Well-Known Member 10 Август 2012 #4 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" uni-web каза: А ние като ползваме ни наказват гадини. Увеличете... Правилно! Направете си гошко.inc, наложете го, и ще можете да правите каквото си искате.
От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" uni-web каза: А ние като ползваме ни наказват гадини. Увеличете... Правилно! Направете си гошко.inc, наложете го, и ще можете да правите каквото си искате.
N nortrant Well-Known Member 10 Август 2012 #5 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" то беше ясно, че направиха този браузър с подобна цел а и 22 млн. са нищо за тях...
От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" то беше ясно, че направиха този браузър с подобна цел а и 22 млн. са нищо за тях...
mvmrik Well-Known Member 10 Август 2012 #6 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" Това сигурно са най-скъпите бисквити в историята
uni-web Well-Known Member 10 Август 2012 #7 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" mvmrik каза: Това сигурно са най-скъпите бисквити в историята Увеличете... Поне и едно кафе да им бяха предложили с бисквити те.
От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" mvmrik каза: Това сигурно са най-скъпите бисквити в историята Увеличете... Поне и едно кафе да им бяха предложили с бисквити те.
bgseoeu Active Member 10 Август 2012 #8 От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" Малко нереални са ми тези цифри. Мисля, че много се спекулира с тях. Голям имидж на свръх богаташи градят. Чудя се само защо, като цял свят знае какво огромно богатство имат.
От: 22,5 млн. долара глоба за "бисквитки" Малко нереални са ми тези цифри. Мисля, че много се спекулира с тях. Голям имидж на свръх богаташи градят. Чудя се само защо, като цял свят знае какво огромно богатство имат.