toretic
Member
Съжалявам малко съм разменил скобичките, моля имайте го впредвид!
трябва да е
Количество(Повече статии, по-малко думи на статия)
Качество(По-малко статии, повече думи на статия)
моля, ако е възможно модераторите/администартори да го променят
Здравейте,
чудих се дали да пиша темата в форума за PTC или SEO, но тъй като въпроса ми е за двете, го пиша тук в секцията на експерите .
Въпроса ми:
Какви статии е по-добре да имам на сайта си, такива с 250-300 думи или такива с 450-500 думи.
До момента съм забелязал, че статиите с по-малко думи привличат вниманието на потребителя към рекламите, а статиите с повече думи привличат повече потребители в дългосрочен период.
Какво е мнението ви по въпроса. Какво бихте избрали повече статии с по-малко думи или по-малко статии с повече думи.
Един сайт като стартира дали трябва да се съсредоточи върху "качествени"/повече думи на статия/ статии или трябва да се съсредоточи към количеството на статиите.
За момента плана ми е старт с 100 статии, като 9/10 са с 250-300 думи, а 1/10 са с 450-500 думи и така докато не постигна доволно количество редовни дневни посещения и мога да се съсредоточа върху качествени статии.
п.п.
Притежавам 4 сайта от които съм добил подобна представа, предстой ми стартиране на нов, който главно се съсредоточава върху статии на техническа тема. Въпросите ми се отнасят към нов сайт, а не стар.
Последно редактирано: