Аз ако бях научил език досега да съм се махнал от тук, ама на даскала като викаше учете бляхме мухите
Кое му е абсурдното? Никой не е длъжен да ти спонсорира университета, за да можеш след това да ходиш да бачкаш навън. Като си такъв тарикат - ходи учи в чужбина и си работи там.
А всичко което става е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, баси 3 милиона работоспособни хора, никога не сме губили толкова много население, това си е чист геноцид и гроб за държавата.
Аз съм завършил СУ и никой не ми е искал пари. Имам приятели, които завършиха ТУ и работят като софтуерни специалисти за 2к+ лева. Ако си мързелив навсякъде ще си мизерник, то си е до човека.А аз длъжен ли съм да да работя след това за 600лв да се чудя утре ще има ли каво да ям и в ТУ-то професора да ми иска по 400лв за 3-ка иначе няма да те пусне да минеш.
Няма как да не се съглася с това мнение.Аз съм завършил СУ и никой не ми е искал пари. Имам приятели, които завършиха ТУ и работят като софтуерни специалисти за 2к+ лева. Ако си мързелив навсякъде ще си мизерник, то си е до човека.
Аз съм завършил СУ и никой не ми е искал пари. Имам приятели, които завършиха ТУ и работят като софтуерни специалисти за 2к+ лева. Ако си мързелив навсякъде ще си мизерник, то си е до човека.
Много се съмнявам, че някой в чужбина дава пари, за да може друг да си клати краката. Това го има само тук и може би в съседна Гърция.И 90% от младите са "мързеливи" и ходят да бачкат в чужбина защот там дават по 1500 евро да си клатиш по цял ден краката.
И 90% от младите са "мързеливи" и ходят да бачкат в чужбина защот там дават по 1500 евро да си клатиш по цял ден краката.
За софтуерните специалисти съм съгласен, че взимат 2к+ и още ще кажа, че съвсем скоро ще има сериозно спукване на точно този балон. Въпрос на време е HP или IBM да решат, че в България вече не им е изгодно да имат клон и хоп няколко хиляди софтуерни специалисти на улицата...с доволно количество кредити и лизингови автомобили. Когато попитах, защо HP не са купили сградата в която се помещават - отговора беше - за да могат по всяко време да се преместят.
И 1500 евро много ли са? Не мисли в българските цени, ще ти стигат точно за ядене и квартира.
Колкото до балона, има и други фирми освен тия двете. Добрите специалисти винаги ще си намират работа, мрънкачите винаги някой ще им е виновен.