coolice Owner 9 Октомври 2013 #1 Ще направим лек преинстал и се надявам за около 20 -30 минути да приключим правя си кафе а вие имате 16 минути да си допишете достатъчно чаках да стане по празно
Ще направим лек преинстал и се надявам за около 20 -30 минути да приключим правя си кафе а вие имате 16 минути да си допишете достатъчно чаках да стане по празно
ktomov Premium 9 Октомври 2013 #3 Кога пък е празно тук бе алоу?! :Д Нощните птици за нищо ли не ни броите?! П.П. Не знам каква магия си направил, но форума лети .. поне в сравнение с това което получавах преди час.
Кога пък е празно тук бе алоу?! :Д Нощните птици за нищо ли не ни броите?! П.П. Не знам каква магия си направил, но форума лети .. поне в сравнение с това което получавах преди час.
coolice Owner 9 Октомври 2013 #4 то и аз съм нощна птица ама в петчеса ми е неадекватно иначе още от 10 часа съм зачакал
Firefly Well-Known Member 9 Октомври 2013 #5 От: 3:00 Даунтайм на форума Да, сега върви отлично. През деня беше доста зле.
O obione Member 9 Октомври 2013 #6 От: 3:00 Даунтайм на форума Радвам се че всичко е точно. На мен ми излезе някаква грешка преди час. За скоростта, не виждам разлика; доста добър е хостинга мисля.
От: 3:00 Даунтайм на форума Радвам се че всичко е точно. На мен ми излезе някаква грешка преди час. За скоростта, не виждам разлика; доста добър е хостинга мисля.