mathematician
Active Member
От: От: 350 000 незаконни бюлетини да фалшифицират вота? Как реално може да стане тов
Според мен не е АЕЦ-а. Ако искаха, БСП щяха да подпишат преди 4 години. Още повече че и пари имаше тогава, икономиката растеше и по-лесно щяха да обосноват нуждата от нов АЕЦ. Или пък да са си мислили, че ще управляват още един мандат и да са го оставили за после.
Сега е абсурдно да се мисли за построяването на АЕЦ Белене. Освен ако не е ответен удар за АЕЦ-а. Просто да ни заболи.
По-скоро мисля местни бизнеси предпочитат слабо правителство и нулев растеж в икономиката. Така при ниска цена на труда, за тях остават повече кинти. При увеличаване на инвестициите отвън и откриването на работни места, им се налага на тях да плащат повече за труд.
Нали си видял доста, а не се сещаш - давам ти жокерите проваленият рефендум на една партия, интересите на една страна за създаване на АЕЦ, комисионните дадени на същата партия, думите казани от същата партия ако са на власт ще има хиксовия АЕЦ и сега на-важния жокер, всичко кога започна?
А иначе при мътни води се създават най-големите възможности, а народа .... Народа какво е това? На някой политик пука ли му за народа? Ние винаги го духаме, важни са партийните им интереси.
Да но почвате разбирате, защо за мен пазара е над държавната политика и че само като е малка държавността и голям пазар то именно пазара ще мисли за народа, тогава ще сме богати.
Иначе като си беден си лесно манипулируем. Само едно ми е чудно, някой от левите задавал ли си е въпроса, че преди 8 години БГ беше в ранните етапи на икономически растеж наляха се огромни пари за да си купим западни стоки, като тези пари трябва се връщат е времето на връщане настъпи и за жалост сега сме в икономически спад и няма ощя ясни перспективи къде е евентуалното дъно и колко време ще има възстановяване преди новия растеж - та питането ми ако дойдат левите и турците вие сериозно ли си мислите, че ще щракнат с пръсти и ще ви върнат във времето след 1 Януари 2007? Щото аз очаквам едни нов АЕЦ финансиран с огромем дълг, яко държавни монополи и голяма данъчна тежест - щото само те червените могат да мислят за тях слабите, след като ни вземат парите
Според мен не е АЕЦ-а. Ако искаха, БСП щяха да подпишат преди 4 години. Още повече че и пари имаше тогава, икономиката растеше и по-лесно щяха да обосноват нуждата от нов АЕЦ. Или пък да са си мислили, че ще управляват още един мандат и да са го оставили за после.
Сега е абсурдно да се мисли за построяването на АЕЦ Белене. Освен ако не е ответен удар за АЕЦ-а. Просто да ни заболи.
По-скоро мисля местни бизнеси предпочитат слабо правителство и нулев растеж в икономиката. Така при ниска цена на труда, за тях остават повече кинти. При увеличаване на инвестициите отвън и откриването на работни места, им се налага на тях да плащат повече за труд.