Къде може да се гледа какво говори Станишката сега?
Източник"Изнесената информация от някои медии, за разбита печатница за бюлетини, категорично не отговаря на истината.". Това заяви за Агенция "Фокус" Севделина Арнаудова, говорител на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.
За печатниците няма лицензионен режим. Поръчките за печатане на бюлетини стават след провеждане на обществена поръчка. Шашмите стават точно по време на тези поръчки.
...
ЕВАЛА НА ЦАЦАРОВ И НА БАРЕКОВ!!!
Не мисля че ЦИК има каквато и да е роля в цялата схема.Добре де тая Негенцова (или нещо такова) е шеф на ЦИК още когато Бойко е бил пожарникар.
За първи път да ме е яд, че нямам телевизор. Сайтът им не се отваря, да ги е...Редрум, гледай Тв7
Алане, недей бъди такъв бе ще кажат 3ната коалиция
Мен ме мъчи друг въпрос. Как така от ЦИК дават на тая печатница лиценз, като е собственост на общински съветник от герб, и това не е ли в разрез с някакви правила?
Или и ЦИК са корумпета? Щото ако са, могат и по елегантно да фалшифицират изборите.
Не мисля че ЦИК има каквато и да е роля в цялата схема.
Те нищо не одобряват. Просто са чиновници, работата на които е много строго регулирана. Всичко което правят е зависимо от обществените поръчки и законовите разпоредби, които са много стриктни. Избори се фалшифицират на други нива.Е как да няма. Нали те одобряват и печатници и вид на бюлетините и мастилото сигурно.
Мен ме мъчи друг въпрос. Как така от ЦИК дават на тая печатница лиценз, като е собственост на общински съветник от герб, и това не е ли в разрез с някакви правила?
Или и ЦИК са корумпета? Щото ако са, могат и по елегантно да фалшифицират изборите.