h3tr1k Member 9 Юли 2010 #1 Здравейте,колеги вижте какво получих като се пробвах да се лигавя.От лигавнята стана нещо Въпроса ми е според вас хубаво ли е да го направя като видео урок ? Ще го кача в блога... Питам вас защото сте по напреде с нещата
Здравейте,колеги вижте какво получих като се пробвах да се лигавя.От лигавнята стана нещо Въпроса ми е според вас хубаво ли е да го направя като видео урок ? Ще го кача в блога... Питам вас защото сте по напреде с нещата
radev Well-Known Member 9 Юли 2010 #2 От: 3D Текст от "XARA" към "Photoshop" Не стана ясно. Да направиш на урок как си постигнал този текст? Или как да експортваш от XARA към Photoshop? Второто не съм сигурен, че е постижимо
От: 3D Текст от "XARA" към "Photoshop" Не стана ясно. Да направиш на урок как си постигнал този текст? Или как да експортваш от XARA към Photoshop? Второто не съм сигурен, че е постижимо
h3tr1k Member 9 Юли 2010 #3 От: 3D Текст от "XARA" към "Photoshop" имах предвид дали става за урок между другото вече го направих :Д
От: 3D Текст от "XARA" към "Photoshop" имах предвид дали става за урок между другото вече го направих :Д