освен хайфон не признавам друг, грозни са и са големи. макар че правим игри за андроид, не съм си купил и не смятам да си купя какъвто и да бил оандроид, тъй че аз избирам по-малкия
Моко тъп си като гадулка - А сега се върни нагоре по темата и виж кой първи е писал и за кой телефон е ставало въпрос, колегата какво ми е отговорил аз какъв линк съм му дал и ти какво си цитирал
Като стана дума, аз бях пред голяма дилема преди има-няма 4 месеца. Тя беше дали да си взема сносен смартфон, който да е с добър (голям) сиплей, като се отърва от стария си телефон, който наистина е телефон или просто да си остана със стария телефон и да се замисля за взимане на таблет. Еее, реших, че вариант №2 повече ми допада. Така имам зареден телефон, а не всеки ден да го зареждам, както и отделно таблет, с който да правя както презентации, така и да си правя корекции - файлове, код и др. Но както и да е. За мен практично е да си имам един таблет от 7 инча и телефон, който да е телефон.Мисля да не гласувам, а само да си споделя мнението Лично аз повече от 4 инча не харесвам. То започна да става голямо извращение с тези дипслеи. В крайна сметка аз телефон ли нося или таблет?