тролвам щото си мълчиш 20 тина мин решението почти съм сигурен е за по млако минута ама като не казваш няма да стане
а да си донасоля да се предлага цмс хостинг а да не го цъкаш цмс-а е все едно да предлагаш хостинг ама да не го цъкаш много хостинга (като има такива фирми при cms хостинга и се дънят при първи проблем с cms-a така имаима такива хостинг фирми добре че има Cpanel и Softacalous /fantastico и cloudlinux при класическите хостинг фирми та не си личи много кой са некадърните - та не хубаво да се пускат така услуги ама всеки си знае...) въпроса е да се напише кратко и ясно кой какво е се издънил
същото е аз да взема да предлагам cms -хостинг за magento може да съм го цъкал двапъи магентото и два плъгина на кръст ама аиде щото съм добър в хостинга на wordpress давай да предлагам и магенто че има марж и като има проблем ще пишете във форума и няма да казвате коя е фирмата
ПП няккой да не реши че съм лош човек - просто съм почти сигурен че vapdesignbginfo ползва хостинг който предлага и cms хостинг за wordpress - a щом го предлага трябва да го разбира поддържа ако фирмата не предлагаше такъв е нормално да не ги разбира тези неща и щях да помогна без поставям условия да бъдат споменавани...
ППП така че умната като избирате цмс хостинг
ППП аз имам един софтуер дето предлага диагностика на всякакви по бмвата и ролс ройс фантом ама не съм тръгнал да предлагам диагностика на ролс ройси налЕ....ама мога то уж няма нищо сложно кабела в буксата за диагностика от едната страна кабела в усб порта от другата тстрана