Реално максимум 5 км с директна видимост без препятствия и с много силна антена от другата страна. Пиши го 1 км максимум в градска среда.Да не отварям нова тема, нека някой спец коментира тези китайски "чудеса"
WiFi антена за БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ 990000N
DIAMOND 990000N Ви осигурява безжична връзка за вашия компютър с всички налични рутери на разстояние до 18000 м В свободните мрежи (на бензиностанции, кафета и др.)влизате безпроблемно, а за кодираните мрежи(WEP, WPA и WPA2), предлагаме диск за разбиване на паролите - напълно безплатно.
Разбиването на пароли на рутери с Beini можете да видите в http://www.youtube.com/watch?v=E4SWGGHcjtg
............................
Някой пробвал ли е тези "антени".
Каква е опасноста да ме засече собственика чията кодирана мрежа нелегално използвам и какви проблеми може да ми донесе това ?
Ниндижите ли ще изпрати или ще ми експлойва паролите и целия компютър
Реално максимум 5 км с директна видимост без препятствия и с много силна антена от другата страна. Пиши го 1 км максимум в градска среда.
( това е при положение, че са насочени две антени една с/у друга, за обикновенните рутери обхвата е около 500-600м. )
Айде пак тръгнахме не по темата.
Китайските антени, нинджи... когато попитах, исках да разбера дали е наистина бърз интернета на бисквитката на Макстелеком, защото е 4G и няма ограничение на трафика.
Засичането е трудно (не е невъзможно, но никой няма да се занимава). Просто ще смени паролата и ще трябва пак да му я разбиеш. Може да ти пусне снифер и да ти засече паролите и после да ти прави мизерии (някой се беше вързал така към мен и му написах, че краде нет в Фейсбук и след това повече не се върза към мен).А нещо да кажеш по втората част от въпроса
"Каква е опасноста да ме засече собственика чията кодирана мрежа нелегално използвам и какви проблеми може да ми донесе това ?
Ниндижите ли ще изпрати или ще ми експлойва паролите и целия компютър "
Засичането е трудно (не е невъзможно, но никой няма да се занимава). Просто ще смени паролата и ще трябва пак да му я разбиеш. Може да ти пусне снифер и да ти засече паролите и после да ти прави мизерии (някой се беше вързал така към мен и му написах, че краде нет в Фейсбук и след това повече не се върза към мен).
Сега за мобилен интернет ползвам 3G-то на Globul. но въобще не съм доволен, а бисквитката мога да я ползвам и за PC-то вкъщи и за лаптопа и за смартфона, а не съм сигурен дали не мога да я ползвам и за телевизия, затова попитах има ли някой бисквитка и какви са му впечатленията.
В София макс телеком не е зле, за другите градове не мога да кажа. предполагам че скоростта ще ти е по добра, за сметка на покритието обаче.Трябва ми, когато пътувам, най-вече областни градове. Гледам, че на картата има покритие в повечето градове в България, та интиресува ме дали наистина е бърз интернета, защото в момента съм на мобилния интернет на Глобул и направо не ми се говори за качеството.
И защо искаш да крадеш нета на хората?
Ако на теб някой ти краде нета приятно ли ще ти е?
Видео разговори в колата съм провеждал с флашката на виваком, без насичания и други такива проблеми.Нямат покритие в центъра на Албена, Добрич, Варна и Пловдив ли!? Е-баси Вивакома!!!
Да крадеш нещо рапространяващо се по въздуха не е кражба, защото всяко живо същество се нуждае от въздух и всичко свързано с него, но ти явно не си част от човешкия род ....
Който не иска да му ползват безжичния интернет да си ограничи разпръскването в рамките на дома или офиса
PS
Кам я твоята приятелка Карговица емигрира в Италианско нали......ха,ха,ха така завършва земния път на всеки славяно цървул