Беше АнтиЦецка вот , просто кандидата на ГЕРБ беше лош. На следващите избори дори със партии на Слави и Марешки , пак Герб ще са първи.Още нещо да вмета. Вота за Радев беше анти-герб вот, а не за БСП. Пътя не ГЕРБ от тук нататък е само надолу, въпроса е кой ще привлече разочарованите гербери.
Е той си е такъв. Пее си песничките от събранията на младежката организация, а когато стане въпрос за логика и отговори на разумни въпроси това не са го учили в хитлерюгенд.Ама ти съвсем си изпаткал последните месеци! Пак ти казвам, изобщо не ми пука кой печели и кой губи, аз съм ОК при всяко положение, схващаш ли. Ти в кви филми си влязъл нямам представа...
Що така удобно пропускаш за гласовете от Турция!? В Кърджали има рекордно ниска избирателна активност, в Турция пак са гласували по 4-ма в секунда за ГРОБ. Нещо да коментираш.... Щото много рева, когато ти разправяхме, че кучето и овчаря са комбина, ама ти не, конспирации са...
Блажени са верующите. Шамара си е за баце, тетка е само бушон.Беше АнтиЦецка вот , просто кандидата на ГЕРБ беше лош. На следващите избори дори със партии на Слави и Марешки , пак Герб ще са първи.
ДПС подкрепи Радев на балотажа , самите те го казаха , че застават зад него.
http://pik.bg/сигнал-до-пик-дпс-разпространява-позиви-на-турски-в-подкрепа-на-румен-радев-news603859.html
Айде обратно в хралупата мишок и повече да не ти виждам постовете поне пак 3 години. Като бият ГЕРБ на следващите избори пак ще ревеш колко е несправедлив живота....Абе какъв Радев бе идиот, за ГРОБ говорим и за гласовете от Турция. Аман от бойкови номера... ДА БЕШЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА СПОРИМ, ТО НЯКАКЪВ НЕАДЕКВАТНИК С ПРОМИТ МОЗЪК. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МИ ПРИПОМНИ ЩО СПРЯХ ДА СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО С ТАКИВА КАТО ТЕБ! Половин час вече ти отделих и ми стана жал за безвъзвратно изгубеното ценно време с твоите глупости. Айде отивай да се кланяш на лелята, цв-цв и другите лъжци от гроб.
Айде обратно в хралупата мишок и повече да не ти виждам постовете поне пак 3 години. Като бият ГЕРБ на следващите избори пак ще ревеш колко е несправедлив живота....
Гласовете от Турция бяха подарък за Бойко Борисов от големия му приятел Ердоган. Добре че с новия изборен закон поне подобни груби намеси бяха обезсилени.Само да вметна, гласовете за ГЕРБ от Турция са на ДОСТ, а не на ДПС. (не че има голямо значение но все пак)
Още нещо да вмета. Вота за Радев беше анти-герб вот, а не за БСП. Пътя не ГЕРБ от тук нататък е само надолу, въпроса е кой ще привлече разочарованите гербери.
След издигането на Цецка всичко натам беше безсмислено. Ако искаха и от Русия да излеят гласове, пак нямаше да се класират първи.Гласовете от Турция бяха подарък за Бойко Борисов от големия му приятел Ердоган. Добре че с новия изборен закон поне подобни груби намеси бяха обезсилени.
Не случайно ДСБ с Радан Кънев се оттеглиха и ще правят нов десен проект
За разлика от тебе, още преди години знам кой е Радев. БСП не са спечелили тези избори - генерал Радев бе издигнат от ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ. Това, че БСП и ДПС го подкрепиха не означава автоматично, че е техен човек. Ама какво ли съм седнал да се обяснявам на разни заблудени гербераси, ще броим пилетата на пролет... Пак повтарям - Бойко (Винету, Буда, тиквата от банкя) беше изметен от народа. Народа не гласува за Радев а гласува за да нарита Бойко. Кога ще ви уврат главите?Ти Радев знаеше ли кой е преди месец срещу Цецка лесно се печелят избори ама да не забравяме все пак , че 11 поредни избори БСП не бяха печелили . Да не си помислите че имат шанс и на пролет....
БСП няма кой да ги бие по оставки. Лебедова песен вече 10 поредни изборни победиГЕРПерите изпяха лебедовата си песен. Следваш вот могат да спечелят само с измама. Дори да се случи пак няма да избутат цял мандат и с това ще си останат в историята с подаването на оставки когато трябва да се поеме отговорност
И сега като пак съберат най-много проценти на парламентарните избори какво ще правишЗа разлика от тебе, още преди години знам кой е Радев. БСП не са спечелили тези избори - генерал Радев бе издигнат от ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ. Това, че БСП и ДПС го подкрепиха не означава автоматично, че е техен човек. Ама какво ли съм седнал да се обяснявам на разни заблудени гербераси, ще броим пилетата на пролет... Пак повтарям - Бойко (Винету, Буда, тиквата от банкя) беше изметен от народа. Народа не гласува за Радев а гласува за да нарита Бойко. Кога ще ви уврат главите?
И сега като пак съберат най-много проценти на парламентарните избори какво ще правиш
Ще правя партияВъпросът е ти какво ще правиш ако не ги???
Ще правя партия
А бе кухчо, ти не разбра ли, че 99% от хората тук ги боли огромния х*й за БСП?БСП няма кой да ги бие по оставки. Лебедова песен вече 10 поредни изборни победи
И сега като пак съберат най-много проценти на парламентарните избори какво ще правиш
Пищовчето има фенове ... и кебпачетаЩо направо не направите коалиция с пищова? Така шансовете ви за повече от един избирател нарастват драстично.... на двама
А ти не разбра ли че мен ме боли х*я какво мислят хората тук? Шамар трябва отнесе майка ти че не те е възпитала , кога е било време. Иначе Герб пак ще си бият на следващите избори , както го правят 10 поредни пъти... а ти и да се насереш няма какво да направиш, балък ....А бе кухчо, ти не разбра ли, че 99% от хората тук ги боли огромния х*й за БСП?
Ти си палячото с мантрите за божествената сила на тъпата сикаджийска мутра и великите му победи.
Дори промития ти мозък трябваше да осъзнае, че отнесохте голям шамар. Пък ти се оправдавай с тетка цецка.