Толкова ли са я закъсали, че 3 пъти годишно пускат по -50%Ако имате нужда от хостинг в момента Host.bg имат промоция с 50% за споделен хостинг host.bg/bg/50mesta
Дано съм бил полезен на някого
Толкова ли са я закъсали, че 3 пъти годишно пускат по -50%
Бро, на кой му пука дали дават 3-5-10 пъти в годината щом могат да си го позволят. Всички играят така, в крайна сметка от това печелят клиентите и те самите.
С кое печелят клиентите? С лошите услуги заради ниската цена? Когато цената е толкова ниска не може да очакваш наистина добро качество. Така, че в крайна сметка клиентите губят, а те си печелят. За жалост
Клиентите печелят/спестяват от това, че имат хостинг за 2, 3...6 лв. месец, който извън промо кампания е двойно, тройно и т.н. по-скъп. Качеството на споделения хостинг не се определя еднозначно от цената, мисля че ще се съгласиш с мен.
Клиентите печелят/спестяват от това, че имат хостинг за 2, 3...6 лв. месец, който извън промо кампания е двойно, тройно и т.н. по-скъп. Качеството на споделения хостинг не се определя еднозначно от цената, мисля че ще се съгласиш с мен.
Не, няма да се съглася с теб защото не си прав. Спестяваш качество ли? Реално цената на това качество е доста по-евтино, защото не е добро. Защото е на промоция(дали е реална или не) трябва да се купи, пък после ще дойдем да ги псуваме, че са гола вода и ни съсипват бизнеса. Ако това е печелене за клиента, е не мерси Не искам да спестя 5лв на месец, но да лиша бизнеса си от добър хостинг
Да, скоро ще ми се наложи да правя един сайт на WP (на този хост), който ще е фирмен с каталог и малко ме е шубе.
Не споря за друго освен да се сравнява хостинг и домати. Това е световна практика и ти, и аз сме си купували хостинг на промоция, друг е въпроса дали се биеш в гърдите, че си големия бизнесмен, а в същото време цънкаш стотинки за разлика от 2,3..5 лв. месец за споделения си хостинг или знаеш за кого, кога и при какви условия е споделения хостинг, VPS и наети сървъри.
Мен пък ме е шубе при вас, че ако е нещо по така клякате ама това е друг въпрос.
Радвам се че все пак наскоро пак си взе втори хостинг план при нас Относно скорост, близост до Г датацентрове, сервиране на страници (serving webpages) и ддос защита (да не те плаши някой по видео клиповете как ще си плати 10 долара за седмица за буутър и с 30 гибабита ще ти спре уебприсъствието ) ни бива .... Дев съпорт за съжаление в само беисик, като нещо е в ерор лога ще помогнем, invalid < ... и тнт, ако го няма в ерор лога и трябва ние да ровим по-кода в някакъв момент ще клекнем и предложим учтиво знаеш ...
ПП Всички добавки за скорост за съвместими с 98% от сайтовете при другите два процента или трябва се спрат или да се барне повче от девелопъра или се оказва че не сме най-подходящия хостинг за даден проект... все пак е шеърд хостинг среда и винги има малък компромис...