Вземете 50% отстъпка от всички планове за споделен и VPS хостинг предлагани от Alien Хостинг, използвайте промо код ALIEN-KOLEDA
alien-hosting.com
alien-hosting.com
Не се подвеждай по писаниците на унито, тея освен статичен сайт друго не знам дали ще подкарат.Що не написахте, че е само за клиенти, или аз нещо не използвам правилно кода.
Вземете 50% отстъпка от всички планове за споделен и VPS хостинг предлагани от Alien Хостинг, използвайте промо код ALIEN-KOLEDA
alien-hosting.com
Не се подвеждай по писаниците на унито, тея освен статичен сайт друго не знам дали ще подкарат.
Добре, че ме сети да си искам парите.
И да не помислите, че плюя:
Поисках нещо което навсякъде другаде са ми го добавяли, а тук не можело само за мен.
Е при другите как може а при вас не.
Що приказвате глупости?Какво значи "за клиенти"? За съществуващи или за нови, или нещо друго?
Добре де, аз никъде не въвеждам промо кода и пак цената е 14 лева????Вчера изписваше, че кодът е само за съществуващи клиенти. Днес работи и за нови клиенти.
Вече съм убеден, че си олигофрен.Вчера изписваше, че кода е за клиенти(настоящи имах предвид. Не съм пояснил). Сега за кой работи кода и кой не. Ако са ми видяли поста е редно да драснат 1 извинение за проблема, а не да се скатават...
Вече съм убеден, че си олигофрен.
Къв купон кви 5 лева бе?
Цената си е 14 лева, ако си сляп и не си видял картинката вече не знам
Къв купон кви 5 лева бе?
Цената си е 14 лева, ако си сляп и не си видял картинката вече не знам
Кво искаш да кажеш с това само за клиенти??????Що не написахте, че е само за клиенти, или аз нещо не използвам правилно кода.