6 милиона лева за copyscape софтуер и онлайн платформа

ReminD

Well-Known Member
София. Преписвачи в нета ще лови просветното министерство. Това ще става с помощта на специална електронна платформа, на която не само ще се качват уроци и учителски разработки, а и ще лови онези ученици, които плагиатстват от нета. Стойността на платформата е 6 милиона лева.
Прочети докрая

Имаше тема, но не я намирам, сега са пуснали повече инфо в статията.

От: 6 милиона лева за copyscape софтуер и онлайн платформа

Да, определено учениците, които преписват домашните си от нета са особено опасни и срещу тях трябва да бъдат взети мерки. А плагиатски медии като вестник "Монитор", за които и без нужда от специален софтуер можеш да откриеш, че правят пари от крадено съдържание, ги оставят да крадат на воля. Тотално сбъркана е тая държава и от ден на ден става все по-сбъркана.

От: 6 милиона лева за copyscape софтуер и онлайн платформа

Така е, гласувайте пак за ГЕРБ, за да ни дооправят.
На мен ми писна от такива нагли кражби на моите и вашите пари, които съм платил като данъци и осигуровки.
До кога ще си мълчим и само ще си чешем езика по форумите, поне в тази сфера работим, трябва да натиснем здраво, поне тези кражби да се прекратят.

Защото ако оставим така нещата, електронното правителство няма да струва 200 млн, а поне 2 милиарда, и то все пари от нашият джоб.

Горе