Ivan.Cekov
Active Member
Тъй като видях, че някой продават тези валчери, а те са безплатни реших, че не е редно, за това пускам промо код за 70 % отстъпка в Суперхостинг. Ето го и него 54LHDLMC :wink: Надявам се да съм бил полезен
Страхотна оферта!
Хостинга ми изтича след 5 дни, но още утре ще се възползвам от кода.
:arrow:Този код е само за нови домейн...не става за подновяване.
може да си вземете хост и после да си прехвълите файловете
дори да помолите съпорта да го направят
:arrow:
ама аз явно съм от каръците. поднових си хостинга час преди да видя темата
http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-promotions.phpПо случай един от най-светлите християнски празници, екипът ни ви дава възможност да получите безплатен домейн и хостинг план с 30% отстъпка! От днес - 11.04.2012 г. е в сила нашата нова Великденска промоция 3 за 1!
Получавате 3:
30% отстъпка от цената на хостинг план СуперПро;
Безплатен домейн (от най-разпространените области: .com, .net, .org, .info, .biz или .eu);
100 лв. бонус ваучер за реклама в Google AdWords ™;
Вземате 1 – вашият нов хостинг план СуперПро само за 6.83 лв./мес. с ДДС!
За да се възползвате от промоцията въведете промо код "VELIKDEN" на последната стъпка от онлайн поръчката. След въвеждането на кода сумата в поръчката ще бъде преизчислена според параметрите на промоцията.
Още за промоцията:
Промо код "VELIKDEN" е валиден както за нови, така и за съществуващи клиенти за нови поръчки на хостинг план СуперПро за 12 месеца, както и за 1 нов или трансфериран домейн (.com, .net, .org, .info, .biz или .eu), избран в поръчката;
Отстъпката, която се начислява след въвеждането на промо кода, е 30% за хостинг план СуперПро и 100% за домейна. По този начин получавате домейна за вашия нов онлайн проект напълно безплатно!
С поръчката за хостинг план СуперПро получавате и бонус ваучер за реклама в Google AdWords™ на стойност 100 лв., за да стартирате и тествате популяризирането на новия си онлайн проект в най-голямата търсачка в света - Google!
За един клиентски профил може да се ползва само един бонус ваучер за реклама в системата на Google AdWords™, независимо колко и какви услуги има в профила.
Промоцията е валидна за първите 12 месеца, като подновяването на услугите се извършва спрямо стандартните цени: хостинг план СуперПро - 117 лв. с ДДС за 12 месеца; подновяване на домейни .com, .net, .org, .info, .biz - 19,75 лв. с ДДС за 12 месеца; подновяване на домейни .eu – 15,75 лв. с ДДС лв. за 12 месеца.
Промоцията е валидна до 23.04.2012 г. (вкл). Побързайте!
Весели празници от името на целия екип на нашата и ваша хостинг компания СуперХостинг.БГ!