С две думи сайта ви няма и приходи... Смешен сайт, в момента го отворих, началната страница некъв черен екран с неусшепна връзка с:
https://0.0.0.1/
Трафика не е нищо кой знае какво за базата на месец, от адсенс сайта би мобъл да вади с този трафик не повече от 10евро месечно.. Визия: 0 ( 90% процента съм сигурен, че е самоделка ), СЕО: 1 от 10 точки, Функционалност на сайта: 3 от 10, бавен, качество на домейна, въпреки годините 3 от 10 точки.
Хора с къде къде по-качествени сайтове, и СЕО продаваха наскоро сайтовете си за цени между 2 и 5 000 лв.
ОБЕКТИВНО вашият сайт НЕ и НЯМА как да струва повече от 500 айде с триста зора, някой ако се излъже да даде 800 лв., само заради домейна че е на 8 години и има окей история ( не е наказван, баниран и т.н. тъмни работи ). ( Бих казал доста по-ниски предложения, но айде от мен да мине ).
АКо, казвам АКО ( ама то мирише сега ), си бяхте мръднали пръста, да му направите СЕО, поне някакво базово - линкчета, разпространение, повече социалки, Статии насам и натам с линк към сайта, някой да беше се погрижил за нелепия дизайн може би щяхте да имате шанс за по-големи цени.....( и пак нямаше да са близки до желаната от вас цена ).
Аз не вярвам тоя сайт да печели някакви пари, които да си струват покупката насайт за абсолютно невъзвръщаемата сума в текущото му състояние. Това е като да продавате позлатено кюлче ( прилича на злато, ама е мИтал бате ) и да твърдите, че това е истинско чисто злато....
П.П. Гледам някакви телефони и вайбъри дадени, докажете че има печалба, която би могла да избие с малкия трафик покупката на сайт за 15 бона. Би следвало, ако искате такива пари, сайта да може да ги възвърне за по-малко или една година.
ЗАЩОТО:
Реално един нов домейн и влагане на многократно по-малка сума, някой ще си направи чисто нов и привлекателен уебсайт, който ще генерира печалби, достатъчно добри, за да НЕ купува вашият сайт и да достигнат или надминат дори ( зависи как ще се разработи ) сумата, кяото търсите вие за вашия уебсайт. Тоест, никой не би дал такива пари, след като е наясно че с многократно по-малко ще получи многократно повече. ФАКТ
Вие не продавате развит бизнес, а някакъв забравен от Бога сайт. Сайта много ми прилича на някаква сателитка, имайки предвид чистите линкове долу във футъра. Я изкарал, я не някоя жълта "стинка" от буукинг ком афилиейт.