Относно тази част - означава ли че ако закупя абонамент в GiantCampaign за $2 / месец ще получа PRO 100k плана в WriteChamp?(Всички клиенти на GiantCampaign могат да се възползват от плана PRO 100k напълно безплатно)
Всички планове са с валидност 30 дни.пс: Не става ясно тези 1000 думи дали са еднократно или всеки месец? Съответно важи и за другите планове - не е ясно колко време са валидни.
Това е основната причина да направя GiantCampaign.А на GiantCampaign не виждам разлика между плановете? За всички планове пише unlimitted sending и напълно еднакви екстри?
Да, докато абонамента ти е валиден няма да платиш и стотинка в Writechamp.означава ли че ако закупя абонамент в GiantCampaign за $2 / месец ще получа PRO 100k плана в WriteChamp?
Благодаря ти, поправих проблема и вече би трябвало да се показват коректно.writechamp.io/privacy-policy
writechamp.io/terms-and-conditions
Тези двата линка дават ерор 404
Оставам на разположение ако се нуждаеш от помощ.Не съм ги ползвал, но изглеждат много добре. В бъдеще сигурно ще се възползвам!
Желая ти искрено Успех на проектите, определено знаеш какво правиш и го правиш видимо добре!
Искрено се радвам че не съм те подвел.Аз вече го тествам и съм доста очарован от това, което получавам като резултати. Силно се надявам с времето да става все по-добро. Но определено е добро решение за писане на статии, които реално може да бъдат разгърнати с даване на конкретен фокус в тях.
Ти пък кога точно си ме подвеждал. Супер си е тулчето. Дано още се развие и придобие популярност.Искрено се радвам че не съм те подвел.
Наистина Open AI тепърва ще се развива и с времето ще става все по-добър искрено вярвам в това.
Можеш да генерираш продуктови описания на Български език без никакви препядствия.Някой пробвал ли го е за продуктови описания, дали върши работа?
И какви данни е най-добре да се въведат, за да изкара добър резултат? За български говоря, предполагам става за български език?
iPhone 14 Pro е невероятно мощно и иновативно устройство, което ни пренася в едно ново измерение на технологично съвършенство. С комбинацията от обширни възможности, изискан дизайн и изключително качество, този смартфон е най-доброто, което може да предложи нашата епоха.
Със своите невероятни ярки цветове и безкраен OLED екран с висока разделителна способност, iPhone 14 Pro превръща всеки миг в истинско изживяване. Всяка детайлна представа, графичен елемент или фантастичен филм се възпроизвеждат с кристална яснота и прецизност, запленявайки зрителите със своето реалистичност.
Снимките, които заснемате с iPhone 14 Pro, са нищо повече от произведения на изкуството. С впечатляващите си 12-мегапикселови камери и напредналите функции за намаляване на шума, това устройство ви дава възможност да се насладите на перфектно балансирани, ясни и детайлни снимки, дори при най-изисканите условия за осветление.
iPhone 14 Pro разполага с несравнима производителност благодарение на мощния си A15 Bionic чип. Този процесор ви дава възможност да се насладите на непрекъсната работа с приложения и игри с впечатляваща скорост и ефективност. Всеки процес, който задавате на този смартфон, се изпълнява с изключителна плавност и отзивчивост.
iPhone 14 Pro не само ви осигурява безупречна производителност, но също така предлага и най-новите функции за сигурност. С усъвършенстваната Face ID технология, вашите данни са защитени и достъпни само за вас. Този смартфон прави всяка транзакция, всяко отключване на приложения и всеки достъп до информацията ви бърз и сигурен.
Подобрената батерия на iPhone 14 Pro осигурява дълготрайна работа и безпроблемна употреба през целия ден. Този смартфон е вашият надежден партньор, който ви задоволява всички нужди, дори когато сте в движение.
Нека iPhone 14 Pro ви въведе в света на живота с безгранични възможности. Очаровайте се от изключителния дизайн, разширените възможности и невероятната производителност на този изумителен смартфон. Нека вашето повече от просто устройство стане начин на живот, стил и емоция. Заложете на iPhone 14
Мерси много, ще се регистрирам утре и ще тествам. После ще пиша.Можеш да генерираш продуктови описания на Български език без никакви препядствия.
Погледни това описание което го генерирах за да имаш ясна представа какъв е крайният резултат ако нямаш време да се регистрираш и тестваш самостоятелно.
Благодаря ти, ако мога да помогна с нещо винаги съм на линия.Мерси много, ще се регистрирам утре и ще тествам. После ще пиша.
Колега, би ли споделил, чисто информативно, за последователността от промптове. Разиграл ли си различни шаблони?Кратка статия генерирана чрез Writechamp: What is email marketing
Умишлено е толкова кратка защото идеята е през 1 - 2 месеца да я обновявам за по-добро SEO.
Здравей, не разбирам въпроса ти добре но вероятно питаш какви prompts да използваш в чата.Колега, би ли споделил, чисто информативно, за последователността от промптове. Разиграл ли си различни шаблони?
Благодаря за коментара. Отговори на въпросите ми. Ще пробвам и ще дам обратна връзка. Аз си разписвам предварителни шаблони, по които ще се ръководя (подобно на описаното от теб, но малко по-конкретизирано).Здравей, не разбирам въпроса ти добре но вероятно питаш какви prompts да използваш в чата.
Ето я последователността която използвам:
заявка какво да се напише -> какво да съдържа -> какъв да бъде тона
Writechamp има повече от 50+ темплейта но следващата седмица ще добавя още около 5 които са тясно свързани с генериране на общи условия, политика за сигурност и т.н.
Можеш да тестваш платформата напълно безплатно и ако удовлетворява нуждите ти ще се радвам да споделиш мнение в темата.
SUPER направо.Кратка статия генерирана чрез Writechamp: What is email marketing
Умишлено е толкова кратка защото идеята е през 1 - 2 месеца да я обновявам за по-добро SEO.
SUPER направо.
Аз имам въпрос, това може ли да се интегрира в чат? В смисъл, както е така като тул, направо да генерира добре изготвени отговори на проблеми, зададени в чат. Да смети тъпи глупости, които дори в нета ги има. Да речем как да си инсталираш плъгин.