matrixbglan
Active Member
Пичове кажете някой пиниз как да ме удобрят или поне да ми разгледат регистрацията в адсенс...
Преди 4 месеца се регистрирах за първи път и пише че до седмица ще ми отговорят но няма никакъв отговор
До сега съм направил 6 регистрации от 6 различни и-мейла и нито една не е удобрена.. в смисал те дори не са я прегледали...
Сайта ми си има контент домейна е .us ... каква може да е причината Пробвах и с блог на блогспот пак същата работа
Кажете как по някакъв начин да ме удобрят.. или да си купя направо 1 акаунт от някъде....
Преди 4 месеца се регистрирах за първи път и пише че до седмица ще ми отговорят но няма никакъв отговор
До сега съм направил 6 регистрации от 6 различни и-мейла и нито една не е удобрена.. в смисал те дори не са я прегледали...
Сайта ми си има контент домейна е .us ... каква може да е причината Пробвах и с блог на блогспот пак същата работа
Код:
Профила не е активен
Тъй като молбата Ви още се разглежда, AdSense профил с тези входни данни не съществува. Ще прегледаме молбата Ви до седмица от датата на подаване и ще се свържем с Вас чрез емайл. Щом бъдете одобрени за участие в AdSense, ще може да влезете в профила си и да започнете.