DonMakaveli
Well-Known Member
Днес отваря ли ви се тази шитня?
Бихте ли споделили кое ви кара да ползвате абв.бг?
Бихте ли споделили кое ви кара да ползвате абв.бг?
Lets speak English!
Good idea Blinky.
Не искам да обидя някой или да прозвуча хейт, но не съм срещал сериозно IT, което да дава abv поща за контакти с него. Може да има, ама само "има" там някъде.
Тоя ако е дизайнер аз съм Барак Обамаsavovdesign.com/zapitvane-za-izrabotka-na-ueb-sait Намира се все още ползване на abv
Нe я ползвам от години. Отначало, като имах компютър и ми казаха да си направя поща на абв. След известно време почна да се пълни с писма. Достигна 10000 и след това повече не я отворих. Регистрирах се в Гугъл и се сдобих с джимейл поща. За сериозна работа абв не е добра поща.
И gmail дa дaдеш пaк е несериозно. Осевен, aко нямaш собствен хост и домейн. Но имa и достa бизнеси със сaйт .com и и в стрaницa контaкти дaли aдрес в някоя фрее пощa.
Мне, не е толкова несериозно, но не е добра практика - да, особено ако се водиш към фирма. Говорим в моменти, в които си даваш личен мейл. Представете си, че е нужно да дадете на друг девелопър или маркетинг да ви прати някой друг материал. Такъв, който за пръв път комуникира с вас. За фирмен мейл, няма спор, всякакъв различен от този на домейна е малко куцо, но не е нещо кой знае какво като грешка. Непрофесионално е по една причина, която се набива в главата на друг технически грамотен човек - мързел от това да си създаде мейл тип ([email protected], който да върже към gmail, ако gmail му е удобна услуга. То и аз все се каня да го направя този номер, но ще се случи тези дни. Планирано е.
С Outlook не е ли по - лесно?