Adsens бота, как ме подведе :)

BlackFriday

Well-Known Member
На скоро имах един проблем ,казвам наскоро понеже вече си намерих тъпата грешка :)

какво ми се случи ?
имам един домейн с пр4 перфектен за новини и беше паркиран и си викам да си го пусна като работещ сайт.Сайта си тръгна ,домейна както казах пр4 и всичко ок,ама не ...
след седмица хоп домейна н/а и нито една индексирана страница,казах си нещо гугле прави промени и ще се оправи...Да ама не ...

и преди 2 дена се запитах,сигурно нещо греша и когато гледам в сорс кода хах изненада :
Код:
<meta name="robots" content="noindex, nofollow">
ей,голям съм смотаняк :)

а иначе бота на гугъл си показва реклами

така че гледайте си ги тея неща!

От: Adsens бота, как ме подведе :)

мани, на най-големия ми сайт имам тестова и продуктивна версия, които са еднакви освен, че в тестовата нямам посещения от търсачки заради същия таг.
от бързане копирах целия тестови в продуктивния и както си очаквах нормалното падане с 30% на посещенията от търсачки през следващата седмица и повищаването както го бях предвидил с 100% през следващата... абе кво да кажа за месец посещенията от търсачки ми паднаха с 70%, тръгнах да търся причина и ето какво открих... моето тагче, стой си там стабилно...
махнах го веднага, чак след месец си върнах посетителите и едва ги докарах до 20%+ след вече 2 месеца...

Така е като си инсталирате wordpress през fantastico deluxe

Така е като си инсталирате wordpress през fantastico deluxe

в никакъв случай не става въпрос за wordpress,пък и нека поне това да мога да си инсталирам сам :)

става въпрос за писана система, която по дефаут е зададена да е така,просто аз бях забравил и след като виждах рекламите на адсенс си мислиех че всичко е Ок

трябва да се изтрие ли?
или да се промени ,но как?

От: От: Adsens бота, как ме подведе :)

трябва да се изтрие ли?
или да се промени ,но как?

трябва да е <meta name="robots" content="index, follow">

но ако сайта още го ремонтираш е по добре <meta name="robots" content="noindex, nofollow"> и после не забравяй да го промениш

А къде да го намеря тоя код ? за да го променя

Горе