Ами трябва да прочетеш изискванията и да внимаваш какво качваш - сексуално съдържание, дори разголени цици, дупета по прашки, жени ядящи страстно банани, изродщини, кървища и други такива и сайтът ти си отива. Забранена е и бирата и алкохола, расисткото съдържание. Общо взето всичко е забраненоИ доколкото знам след ти одобрят профила в адсенс можеш да пускаш реклами и на други сайтове,но как да знам дали другите сайтове отговарят 100% на изискванията на гугъл,което ме навява на мисълта,че трябва за всеки отделен сайт,отделен акаунт с друг имейл и IP.за да съм сигурен на 100%,че после ще ми заплатят изкараното...
Ха!Точно както си и мислех.Вчера кандидатствах отново,днес ми се махна "Молбата ви чака...." и се надявам да съм одобрен!Иначе премахнах всичко,което е възможно да дразни чичо Гошо...Ами може да се е бъгнало нещо. Така или иначе ти тези 0.03 евро не можеш да ги вземеш. Интересно, какъв ти е сайта, че не е одобрен? От етаргет аз съм взимал средно 2 ст. на клик, най-много по 5-6, но това е без данъците, т.е. реално по-малко. Мизерия е, но за български сайтове няма много алтернативи...
Ами трябва да прочетеш изискванията и да внимаваш какво качваш - сексуално съдържание, дори разголени цици, дупета по прашки, жени ядящи страстно банани, изродщини, кървища и други такива и сайтът ти си отива. Забранена е и бирата и алкохола, расисткото съдържание. Общо взето всичко е забранено
Като трупаш мнения поне измисли нещо оригинално, да не е толкова очевидно!Easyads ....
Въпросът е, как те одобряват за тази рекламна мрежа? С два сайта съм пробвал и двата не ги одобриха, въпреки че отговаряха на изискванията за трафик. Явно са претенциозниИзито е най-добре - към-30 стинки е клика, няма други плащащи толкова
Много са претенциозни. Преди 2 години ми одобриха един сайт, потъркалях им рекламите известно време, и в един момент ей така без нищо ми го махнаха. Без нищо имам в предвид наистина нищо. Нито нередовни кликове, нито някакви измами. Е поне ми платиха дължимото, това не може да им се отрече.Явно са претенциозни