anelia New Member 28 Април 2009 #1 Нормално ли е след като през миналия месец сте направили над 100$, на 28-ми този месец все още в "История на плащане" да няма "Плащане в процес"?
Нормално ли е след като през миналия месец сте направили над 100$, на 28-ми този месец все още в "История на плащане" да няма "Плащане в процес"?
radev Well-Known Member 28 Април 2009 #2 От: Adsense история на плащане проблем Задравей! И моите пари ги няма. Чудя им се. Мислих, че е заради декларацията ама ме мързи да я слагам
От: Adsense история на плащане проблем Задравей! И моите пари ги няма. Чудя им се. Мислих, че е заради декларацията ама ме мързи да я слагам
anelia New Member 28 Април 2009 #3 От: Adsense история на плащане проблем Здрасти! Едва ли...щяха да пишат писмо. Ама сега ще ги видим има още 2 дни до края на месеца.
От: Adsense история на плащане проблем Здрасти! Едва ли...щяха да пишат писмо. Ама сега ще ги видим има още 2 дни до края на месеца.
radev Well-Known Member 28 Април 2009 #4 От: Adsense история на плащане проблем като си гледам историята на плащане... имам плащания на 28, 29, 30-то число.. ясно.. и тоя път ще е така
От: Adsense история на плащане проблем като си гледам историята на плащане... имам плащания на 28, 29, 30-то число.. ясно.. и тоя път ще е така
anelia New Member 28 Април 2009 #5 От: Adsense история на плащане проблем Мхм...всеки път е различно.
biaaro Well-Known Member 28 Април 2009 #6 От: Adsense история на плащане проблем radev каза: като си гледам историята на плащане... имам плащания на 28, 29, 30-то число.. ясно.. и тоя път ще е така Увеличете... То така, обаче "Плащене в процес" излиза към 22/3 и парите към 27/8, а сега нищо няма пък сме вече 28 - толкова не са закъснявали сякаш. Ще чакаме пък ще видим...не че можем да направим нещо друго де
От: Adsense история на плащане проблем radev каза: като си гледам историята на плащане... имам плащания на 28, 29, 30-то число.. ясно.. и тоя път ще е така Увеличете... То така, обаче "Плащене в процес" излиза към 22/3 и парите към 27/8, а сега нищо няма пък сме вече 28 - толкова не са закъснявали сякаш. Ще чакаме пък ще видим...не че можем да направим нещо друго де
anelia New Member 28 Април 2009 #7 От: Adsense история на плащане проблем Мда! Все пак жълтия надпис "Имате насрочено плащане, което ще бъде направено до 30-то число на този месец." е обнадеждителен
От: Adsense история на плащане проблем Мда! Все пак жълтия надпис "Имате насрочено плащане, което ще бъде направено до 30-то число на този месец." е обнадеждителен
V vitohol Premium 28 Април 2009 #8 От: Adsense история на плащане проблем Няма проблеми, ще се ъпдейтне другия месец в началото парите винаги ги плащат де.
От: Adsense история на плащане проблем Няма проблеми, ще се ъпдейтне другия месец в началото парите винаги ги плащат де.
radev Well-Known Member 28 Април 2009 #9 От: Adsense история на плащане проблем и аз го имам много скоро ще разберем какво ще стане
biaaro Well-Known Member 28 Април 2009 #10 От: Adsense история на плащане проблем След кратка профилактика "Плащане в процес" вече е на лице! Поне при мен:wink: Явно са имали някакъв проблем хората.
От: Adsense история на плащане проблем След кратка профилактика "Плащане в процес" вече е на лице! Поне при мен:wink: Явно са имали някакъв проблем хората.
anelia New Member 28 Април 2009 #11 От: Adsense история на плащане проблем Да и при мен всичко е ОК вече
radev Well-Known Member 28 Април 2009 #12 От: Adsense история на плащане проблем гъзари...... дайте малко на бедните