N naimchooo New Member 18 Ноември 2009 #1 Трябва ми адсенс,но нещо не искат да ме регистрират ако някой има и не го ползва ще може ли да ми го даде ?
Трябва ми адсенс,но нещо не искат да ме регистрират ако някой има и не го ползва ще може ли да ми го даде ?
BullBlogger New Member 18 Ноември 2009 #2 От: Adsense какво значи не искат да ме регистрират? Какъв е проблема?
R rtsoft New Member 18 Ноември 2009 #4 От: Adsense naimchooo каза: еми не знам просто ти отказват молбата... Увеличете... Определено нещо в сайта, с който кандидатстваш, не е наред. Покажи го и ще ти кажем каква може да е причината да не те одобряват.
От: Adsense naimchooo каза: еми не знам просто ти отказват молбата... Увеличете... Определено нещо в сайта, с който кандидатстваш, не е наред. Покажи го и ще ти кажем каква може да е причината да не те одобряват.
A adi Well-Known Member 18 Ноември 2009 #5 От: Adsense одобряването най-лесно става с блог на блогспот ..
G go6o78 Member 18 Ноември 2009 #7 От: Adsense е с него нема да стане а и ако някой ден те одобрят за друг сайт, и го сложиш на този може и да ти изтрият акаунта четете правилата бе хора преди да правите нещо
От: Adsense е с него нема да стане а и ако някой ден те одобрят за друг сайт, и го сложиш на този може и да ти изтрият акаунта четете правилата бе хора преди да правите нещо
N naimchooo New Member 19 Ноември 2009 #8 От: Adsense В сайта няма нищо против правилата до колкото зн
biaaro Well-Known Member 19 Ноември 2009 #9 От: Adsense Те в сайта ти изобщо не влизат, като ти видят домейна и край на кандидатурата.
interfena Member 19 Ноември 2009 #11 От: Adsense Пробвай с Етаргет... малко пари дават , но е по добре от нищо..