А ти от опит ли се изказваш така категорично, това било невъзможно, онова също.. Въобще имаш ли какъвто и да е опит в сектора, та си отваряш плювалника по тематаА някой тук изобщо знае ли как се постигат милион импресии за ДЕН!? Това с български трафик е невъзможно, а с чужд трябва да си доста напред.
Добре де, кaкво пречи в един сaйт хем дa си въртиш Aдсенсa, хем дa продaвaш реклaмни позиции, хем дa въртиш aфилиейт, щом кaто имaш голям трaфик? Aз ще си действaм и с трите кaнaлa.
Адсенса го почваш без пари. В момента не може да се набавят така лесно каналите от социалните мрежи, но едно време можеше, почти за без пари. Примерно, купуваш двумилионна страница за $300 от някое пишлеме, което не знае какво притежава. Тия пари си ги избиваш за няколко дни (това ти е риска) и от там нататък се почваше с доенето. Аз примерно бях изкупил стотици малки страници, 20, 30, 50 хилядни и ставаше як спам и трафик. Почнал съм с 0 лв. това си начинание. Просто се усетих на време и действах. Това е хубавото и лошото на ИМ, че има схеми които ти позволяват да дръпнеш, но са временни. Така че, този метод на трафик е общо взето минало. Както се казва, кой е*ал, е*ал, как се омъжиЕми айде да започнем от 0-лата с 10 000$ капитал, ти по единия начин, аз по другия и да видим кой ще прави повече пари. Да купуваш реклама и да продаваш директно е много по-бърз и ефикасен модел на бизнес. Да го направиш голямо е 10000 пъти по-лесно, докато ти ще се мъчиш година да събираш фенчета на страницата си и да се ранкваш в Гугъл, аз още от първия месец вече ще почна да печеля.
Най-малкото ти си зависим от Гугъл, баннат ли те какво правиш тогава? Ами фейсбук, ако отново промени алгоритъма и reach-a на страниците стане още по-малък?
Кое му е по-трудното да продаваш не разбирам, един е-боок ли не може да направиш свързана с нишата? Сметни сам колко пари ще направиш, ако имаш милион импресии на ден и продаваш нещо за 49$ (макар и малка сума). 5000 продажби ако правиш при такава сума, това са 250к$ (горе долу), даже айде на година толкова да продадеш. Колко вадиш от адсенсе при толкова импресии?
За организацията си прав, малко ще трябва да се потрудиш там, но ей, няма безплатен обяд.
Ако се храниш с печалби от адсенсе въри се гръмни. Адсенсе е за сайтове хобита, ако ти е хоби тогава пък какво ти пука адсене реклами ли имаш или нямаш въобще, кефи се че имаш сайт и си гледай кефа.
За големи пари с адсенсе ти трябва много ама много голям трафик, а ако имаш много ама много голям трафик, то тогава пък за какво да слагаш реклами на адсенсе като може да продаваш директно?
Направо ми се реве като видя как си губите времето с неща, които няма да ви направят сериозни пари. Интернета дава възможност за супер бързи резултати с правилния модел, но много малко хора се възползват, скоро ще взема напиша тема че се изнервям на глупаци.
Здравейте колеги, знам, че това не е тамата където да задам въпроса си, но все пак да пробвам...! Мога да създам сайт за всичко, но не мога да пиша статии. Мисълта ми е какво да направя, на къде да се насоча...???
bedrijfsbeheer, абе кретен, не ти ли писна да си регваш профили във форума, ще вземат да банкрутират мейл съплаерите
:lol: Нивото е вдигнато, тук говорим за адсенс@Редрум прав си за всичко което си написал. Но е време да вдигнеш нивото, от 2010 си във форума.
Бъркаш сме с някой идиотче.
@Редрум, ей виж, ти сам си го каза, че е временно, а като си купуваш реклама не е временно, защото ако умееш да купуваш реклама, то тогава всичко е под контрол. Да ще има отделни кампании, които ще залязват, но няма как днес да правиш 1000, утре 0.
@Желязков, ако мислиш 1200 лева на месец за накякъв доход, въри да работиш за някой по-добре, поне ще имаш сигурност. За 1200 лева на месец, бизнес не се започва, това са бебешки пари.
В крайна сметка, който има топките да продава, продава, който няма, се кефи на жълтите адсенсе стотинки. И да, има хора които правят много пари от адсенсе, но не си струва.
@Иво, гуру съм да, със сигурност си повече време от мен в ИМ, но аз съм high performance човек, няма място за сравнение.
:lol: Нивото е вдигнато, тук говорим за адсенс
Ако се храниш с печалби от адсенсе въри се гръмни. Адсенсе е за сайтове хобита, ако ти е хоби тогава пък какво ти пука адсене реклами ли имаш или нямаш въобще, кефи се че имаш сайт и си гледай кефа.
За големи пари с адсенсе ти трябва много ама много голям трафик, а ако имаш много ама много голям трафик, то тогава пък за какво да слагаш реклами на адсенсе като може да продаваш директно?
Направо ми се реве като видя как си губите времето с неща, които няма да ви направят сериозни пари. Интернета дава възможност за супер бързи резултати с правилния модел, но много малко хора се възползват, скоро ще взема напиша тема че се изнервям на глупаци.
Еми да, пита се дали адсенсе е добър избор, аз казвам че не е, няма какво да си губиш времето, според мен, който иска все па не мога да го спра.
@тедка, ако печелиш под 75к на година се намираш в "financial scarcity".
Недей гледа масата българи, те са бедни и нещастни (повечето), и мноооооого негативни. В ерата на интернет нямаш никакво оправдание за това къде живееш.