Adwords ваучери

danko6

Well-Known Member
Понеже спряха ваучерите за България изхарчи 30 получи 90 въпроса ми е как стои въпроса с взимане на такъв ваучер, но от другите страни като картата ми е българска примерно. Има ли как да се възползваме от офертите изхарчи 30$ и получи 90$.
Ако някой продава такива ваучери също може да се свърже с мен имам интерес към закупуване.

От: Adwords ваучери

Като цяло навремето пробвах с УК, взех си УК ИП, регнах се и въведох някакъв адрес в англия, но за жалост ми блокираха акаунта due billing и ми върнаха парите и не съм изгубил нищо, може да пробваш UK IP, адрес, твойте имена и картата ти.

Съвсем възможно е да си Българин и да живееш в англия и да имаш гражданство. Пробвай, относно ваучерите там са 25 паунда харчиш, вземаш 75 паунда.

От тук можеш да си генерираш код.

http://www.google.co.uk/adwords/sta...medium=redirect&utm_campaign=aw_coupons_redir

дано съм помогнал.

А как би стоял въпроса с фирмените данни които се изискват вече при създаването на акаунта ?

Не съм запознат, моят акаунт е от 2013 тогава ползвах бонуса и сега си рекламирам с него. Не знам как е за нови акаунти ...

Горе