Buscape
Active Member
Забелязах, че системата за отложено плащане все още не ме е таксувала, въпреки че са минали 36 дена от последното плащане. Писах на съпорта, но те си отбиха номера с автоматичен отговор, който не ми казва нищо ново. Поразрових се в интернет и се оказа, че е възможно понякога вместо 30 дневен период да има 60 дневен период, след който да следва плащане.
Другият проблем, на който се натъкнах и нямам обяснение е, че вече 16 часа чакам да ми тръгнат кампаниите след като им отмених паузата. Друг път в рамките на 1 час, след премахване на паузата, кампаниите тръгват.
Всичко е в зелено, рекламите отдавна са одобрени и вече са се въртяли, не мога да повярвам, че сървърите им са толкова претоварени....
Другият проблем, на който се натъкнах и нямам обяснение е, че вече 16 часа чакам да ми тръгнат кампаниите след като им отмених паузата. Друг път в рамките на 1 час, след премахване на паузата, кампаниите тръгват.
Всичко е в зелено, рекламите отдавна са одобрени и вече са се въртяли, не мога да повярвам, че сървърите им са толкова претоварени....