profusion New Member 25 Ноември 2008 #1 Някой който има повече опит в настройките на този туул, може ли да разясни как да подбера думите, как да си разпределя бюджета, нямам никакъв опит а не искам да си профукам авоарите с тъпи грешки
Някой който има повече опит в настройките на този туул, може ли да разясни как да подбера думите, как да си разпределя бюджета, нямам никакъв опит а не искам да си профукам авоарите с тъпи грешки
TretiKolovoz Well-Known Member 26 Ноември 2008 #2 От: Adwords newbie помощ? Щом аз не срещнах затруднения, значи е елементарно. Като гледам заглавието на темата, от което 2/3 е на английски, значи и ти няма да имаш проблем.
От: Adwords newbie помощ? Щом аз не срещнах затруднения, значи е елементарно. Като гледам заглавието на темата, от което 2/3 е на английски, значи и ти няма да имаш проблем.
yMladenov Member 26 Ноември 2008 #3 От: Adwords newbie помощ? Пиши ми вечер по скайп и ще разясним положението.
profusion New Member 26 Ноември 2008 #4 От: Adwords newbie помощ? yMladenov каза: Пиши ми вечер по скайп и ще разясним положението. Увеличете... мерси! ще пиша, току що си купих ваучер и не искам да го профуквам
От: Adwords newbie помощ? yMladenov каза: Пиши ми вечер по скайп и ще разясним положението. Увеличете... мерси! ще пиша, току що си купих ваучер и не искам да го профуквам
profusion New Member 27 Ноември 2008 #5 От: Adwords newbie помощ? как да разбера че ми точи от ваучера, да не ми източи картата :mrgreen: дал съм му Method of billing: Prepay Billing, та като му добявя от картата, друго да не може да източи автоматично , така ли е? Последно редактирано: 27 Ноември 2008
От: Adwords newbie помощ? как да разбера че ми точи от ваучера, да не ми източи картата :mrgreen: дал съм му Method of billing: Prepay Billing, та като му добявя от картата, друго да не може да източи автоматично , така ли е?