lqllqlq
Well-Known Member
От: Affiliate и Dropshipping - документи, осчетоводяване...
Принципно и аз така го виздам, но също зависи и колко и какъв ти е % печалба. Изхождайки от искането на гет.бг когато ги контактнах от ПОНЕ 25%, което доведе до размяна на малко по-остри мейли между нас, не виждам причина доставката да е безплатна. При такъв % защо да не можеш да си поемаш куриер от 4-5лв. Остава обаче въпроса с времето за доставка, което ще нарастне ако събираш 3 продукта от 3 доставчика при себе си за да ги пуснеш ти на 1 клиент.
Ако дропшипърите са няколко и един клиент е направил поръчка за няколко продукта от различни дропшипъри,на мен единствения вариант,който ми се мъдри в главата е варианта при който е договорена безплатна доставка от страна на дропшипърите и стоката пристига в офис на куриерската фирма или офиса на фирмата ви там се окомплектова и отива в пакет към клиента,другия вариант е да пристигнат няколко пакета при клиента,ако са 2 добре,но повече става малко несериозно,разбира се всичко това е възможно само при договорена безплатна доставка от страна на Дропшипъра
Принципно и аз така го виздам, но също зависи и колко и какъв ти е % печалба. Изхождайки от искането на гет.бг когато ги контактнах от ПОНЕ 25%, което доведе до размяна на малко по-остри мейли между нас, не виждам причина доставката да е безплатна. При такъв % защо да не можеш да си поемаш куриер от 4-5лв. Остава обаче въпроса с времето за доставка, което ще нарастне ако събираш 3 продукта от 3 доставчика при себе си за да ги пуснеш ти на 1 клиент.