Големи кретение. Аз знам случай, в който един приятел си поднови 30 домейна и на следващия ден му ги взеха, като му искаха да си плати глоба от $75, защото са били с кофти съдържание според тях. А те бяха инфото за хелт нишата. От тогава гледам да съм при други, че тези не ги знам какво ще сметнат за правилно и неправилно. Даже и да не сиу хелт сайт, пак не е изключено да се олети.
Dear Harkon,
Thank you for your response. The requested information you have provided will help us in investigating the cause of any connection issues. We have forwarded it to the appropriate department for further review. Due to the nature of this issue, we will not have an expected time frame for resolution. We appreciate your patience and understanding in this matter.
Please let us know if we can assist you in any other way.
Sincerely,
Micah B.
Online Support Team
Имам към 300 домейна там, няма да е лошо да ги местя преди да се сговни нещо...
И аз имам последно време проблеми с GoDaddy.
Кажете коя е най-добрата алтернатива, която вие ползвате.Има ли други провайдъри, които предлагат такива ниски цени, имат купони постоянно и т.н.
Аз съм купувал много пъти от Хостгатор, защото там ми е хостинга, но там пък положението с домейните е повече от трагично .
Е какво ти пречи да вземаш домейни от годеди и да ги хостваш в хосгатор? То тука повечето така правим.