Blinky
Owner
Четох някъде из фейсбук, че даже и те са си признали, че са се сринали с продажбите за 2018-та. Дано им върви повече през новата година.Тъкмо мернах новината и видхя, че си пуснал линка
Четох някъде из фейсбук, че даже и те са си признали, че са се сринали с продажбите за 2018-та. Дано им върви повече през новата година.Тъкмо мернах новината и видхя, че си пуснал линка
Абе то NOKIA също не умря, и сега им се продават продуктите, ама само дето няма кой да ги купува, освен хората с носталгия по миналото...Apple няма да умре. Продуктите им винаги ще се продават, а iPhone е без реална конкуренция на пазара вече толкова години..
Е чакай де вчера се уклепаха, тепърва ще миреше. Крепят се на стари слави, вече не са най-качествените мейзу ги бие по всички параметри.Глупости на търкалета. Всеки си купува iPhone, постоянно цепят рекорди по продажби. И ще е така, докато не се появи реална конкуренция.
Много не обичам да се заяждам по форуми, но вземи поразгледай малка графики и статистики и сам прецени какъв е тренда специално за смартфонитеи дали няма конкуренция.Глупости на търкалета. Всеки си купува iPhone, постоянно цепят рекорди по продажби. И ще е така, докато не се появи реална конкуренция.
В момента съм с Note 9, преди това бях с S9 Plus и Note 8. Използвам ги, защото ми трябват за работа свързана с Google Play и приложения. Андроид е боза отвсякъде, забива постоянно, насича, фрашкан е с бъгове, вируси, реклами, некадърно писани приложения и какво ли още не... Това нещо просто няма как да бъде конкуренция на перфектно работещият, гладък и изпипан във всеки един детайл ios 12. Скоро приключвам работата с Google Play, и се връщам отново към ябълката.
В момента съм с Note 9, преди това бях с S9 Plus и Note 8. Използвам ги, защото ми трябват за работа свързана с Google Play и приложения. Андроид е боза отвсякъде, забива постоянно, насича, фрашкан е с бъгове, вируси, реклами, некадърно писани приложения и какво ли още не... Това нещо просто няма как да бъде конкуренция на перфектно работещият, гладък и изпипан във всеки един детайл ios 12. Скоро приключвам работата с Google Play, и се връщам отново към ябълката.
но всеки път когато се замотам в Мтел или Теленор и си поиграя с Айфона се забелязва огромната разлика в начина на работа