За 600 лева може и от тук да си купиш втора ръка
И аз имам потане за този Apple Iphone 4, даже не е нужно да е S. Идеята е, ако се вземе от да кажем UK-ския Amazon или eBay, дали ще се успее да се подкара с тукашните SIM карти и най-вече дали ще работи на същите честоти като на нашите мрежи. Въпросите са ми предимно подбудени от факта, че това беше проблем №1 преди време със старите телефони. Аз даже не съм толкова алчен и бих се сдобил с един Apple Iphone 3, който реално би ми вършил същата работа.
Знам, че и тук мога да си го купя Apple Iphone 3, втора ръка, но при тези телефони ми е малко притеснително, ако не е от познат. Все пак това е доста чувствителна техника, пък и знам, че Apple като цяло няма да се прецакат и реално ако нещо не толкова малко се счупи ремонта ще се равнява на нов телефон. Умните копмании така го правят.
много са за втора ръка, в момента масово носят от Англия за 400 - 450 лв., поинтересувай се от хора който се връщат от там, вземат ги от операторите чисто нови и на изплащане и не ги плащат после, а не теб ти го дават изгодно.
иначе може да вземеш от глобул на изплащане за iPhone 4 8GB черен, бял 32,88 лв. на месец
ХАХАХАХАХ, за това говорех и аз. Иначе до сега да съм се обзавел с телефони от чужбина. Тукашните и в тези цени се оливат. Един път с телфоните, един път със сметките. Аз се чувствам все едно печеля като европеец с тия разходи дето ги имам.Ако не е кодиран - Да, ако е кодиран зависи с коя версия на радиото е. Ако не е на 5.0+ радиото може да се наложи да си купиш gevey за да работи тук.
Вие не разбирате от телефони :0)
Не ви ли писна от тия смартфони и глупости...
Я вкарайте по един соним за да сте пичове
бе аз не съм го мъчил да го чупя, ама не съм зареждал батерия откак съм го купил.
пишат че до два месеца стенд бай държи...
а ифона ходиш със зарядното ако го ръчкаш
Еми да ти кажа моя Nokia E71 на всеки 2 дни го зареждам, а грам не се пукам от говорене. Ако ще е така, по-добре е един iPhone 3 - поне няма да ме е яд за какво ми пада батерията. То реално една батерия трябва да сменя, но все се каня и телефона да тръгне по това направление, та за това.телефона си е телефон искам от него да не се чупи като пада да му държи батерията и да е чист сигнала.