Auto submit и semi-auto submit му е майката... всичко останало е загуба на време
да но не можах да подкарам нито един ауто, само диги-то и то е платено след това
по форумите много хвалят dynamic submission 7.0, аз намерих 3-4 линка и все въпреки крака винаги остава демо
Няма нищо читаво кракнато за читави ауто събмитъри, трябва да си плащаш
според мен читавото не са ауто събмитери ами са само събмитери , т. е. софтуер улесняващ ръчното събмитване
като тези тук например
Ще видя за какво става въпрос... но лично аз съм фен на авто събмитъри, където единственото което се налага да въведеш е captcha на дадена директория... всичко друго отнемащо по-вече време ми се струва ненужно
directory submitter и article submitter има само че платените версии са това което искате
Хубу де за колко пари долу горе става въпрос с тия яките платените субмитъри?
толкоз ли е скъпо? Дайте някакъв пример
или да ползваш индииците и китаиците от дп Директориите са само част от линк билдинга ... и ако човек сега започва и няма голям бюджет може и сам наръка.... След това ще го мисли според дали има стратегия с бълване на сайтове като на конвеир Ако изкарва от време на време някои сайт не са толкова нужни ...
all submiter $179 + $49 за тяхна база не съм го тествал лично за да го препоръвам
Ще ми кажеш ли името на програмата, мисля, че ще мога да я намеря фрии